Jdi na obsah Jdi na menu
 


Bořitov - SKD 0:2 (0:1)

16. 9. 2019

Bořitov - Doubravice 0:2 (0:1)

 

Rozhodčí: Schüch Josef - Šourek Pavel, Lochman Tomáš

 

Dalo se na to dívat, a jak pravili ve druhém poločase fanoušci domácích: „Doubravice je jasně lepší“. Už dlouho jsme v Bořitově neodehráli tak kvalitní utkání, jak v útoku, tak i v obraně. Domácí se také snažili, a proto byl v neděli k vidění nadprůměrný zápas OP. Naši se v týdnu na derby dobře připravili, zaskočili domácí úvodní brankou a kvalitním výkonem, s kterým si zaskočení zkušení hráči „Bořitova“ nedokázali celý zápas poradit.

Běžela 6 min a zásah domácího gólmana rukou mimo vápno končí žlutou kartou a SS, kterou zahrával Vladík, jeho tečovaná střela končí těsně mimo=RK. V 9 min dlouhý aut Maňouška na Schucha A., zpracování střela, velká šance, mimo. V 10 min jsme se dočkali, opět po autovém vhazování: Daněk J., Aujeský uvolnění a centr, Vladík přesně zakončil hlavou 0:1. V 18 min jedinou střelu domácích vyrazil Čahoun na břevno, byl z toho RK. Ve 20 min centroval Daněk J. zprava, Vladík zakončuje těsně vedle. V 32 min Pijáček rozehrál SS na Daňka L., ve 100% šanci Honza nepřesně zakončil. V 37 min Daňkova M. střela končí těsně vedle tyčky domácí branky. V 45 min opět dlouhý aut Pijáčka na Vladíka, otočka, střela do brankáře.

Nástup do druhého poločasu nám vyšel na 1 (podtrženou), v 47 min nastřelil břevno Schuch A. po přihrávce Daňka M. V 57 min náběh Sáňky A. končí jeho centrem na zadní tyčku, kde nikým nehlídaný Schuch A. nedokázal míč umístit do branky. V 65 min opět naše silná zbraň v zápase (AV), Pijáček našel Schucha A., ten se dostal s míčem do 16, prudce vystřelil, teč jednoho z obránců 0:2. Za tohoto stavu se hra domácích zhroutila a na hřišti bylo jedno mužstvo. Kvalitní defenzívou a snahou o rychlé brejky jsme domácí nepustili k závěrečnému náporu a po zásluze si odvážíme 3 body.

Pokud udržíme výkonnost i v domácím utkání s Ráječkem je útok na přední příčky OP zcela reálný a naplňují se slova trenéra před sezónou.

 

Podloucký – Sáňka A., Hubený, Veselý, Pijáček – Daněk J., Aujeský (Hájek P.), Daněk M.(Schuch O.), Schuch A. (Trubák), Maňoušek – Vladík (Dovrtěl)

 

Branky: Vladík, Schuch A.           Asistence: Aujeský, Pijáček

 

 

Skalice B – SKD B 1:0 (0:0

 

Hrazděra – Prokop, Ruta, Štoudek, Štrof – Pokorný, Zvejška, Sáňka Jak., Cerhák – Sáňka J., Trubák

Střídající: Beránek, Malach R. a Kristýn

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář