Jdi na obsah Jdi na menu
 


Bořitov - SKD neděle 29. 4. 2018 16:30

26. 4. 2018

Nominace:

Hubený, Daněk M., Daněk J., Trubák, Pijáček, Veselý, Schuch A., Aujeský, Kuběna, Hájek M., Hájek P., Sáňka J., Sáňka A.

Schuch O., Tomek a Prokop

Sraz 15:25 u kabin.

Komentář:

Bořitov - Doubravice 5:0 (2:0)

Rozhodčí: Prudil Pavel - Stanček Martin, Bureš Martin. 

Do Bořitova na pouť jsme jeli s cílem potvrdit dobrý výkon z utkání z ČH a odvézt si nějaké body. Bohužel nic takového se nepodařilo, ani bod jsme nezískali a navíc si odvezli nevídaný počet branek. Byl to pro nás nešťastný zápas, v poli docela vyrovnaný, ale v koncovce propastný rozdíl. Domácí do čeho kopli, skončilo v síti a my jsme netrefili pořádně ani branku.

První poločas se rozhodoval ve 23 minutě, kdy naši 100% šanci nedokázal na brankové čáře proměnit Sáňka J. (sám před prázdnou bránou trefil tyčku) a domácí po dlouhém nákopu do malého vápna šli do vedení, když náš bránící hráč špatně odhadl situaci (předpokládal, že míč skončí za lajnou – neskončil, naopak se odrazil od hlavy domácího hráče do sítě). Dále pokračovala vyrovnaná hra, šance Pijáčka, opět Sáňky J. gólem neskončily a když naše obrana, darovala domácím druhou branku (míč z levé strany přešel po zemi přes celé vápno až na zadní tyčku, kde zůstal zcela zapomenutý útočník a na rozdíl od nás dokázal trefit prázdnou branku), první poločas byl rozhodnutý.

V druhém poločase jsme se snažili, bojovali, ale výsledek byl nulový. Za zmínku stojí SS Hájka M., kdy z hranice šestnáctky střelou vedle zdi domácího brankáře nepřekvapil a potom ještě několik nepřesných střel ze střední vzdálenosti. Domácí aniž by se nějak snažili, v pohodě navyšovali skóre až na konečných 5:0. Branky z RK, po průniku středem, hlavičkou z malého vápna. Náš gólman neměl šanci.

Celkový závěr: rychle se oklepat a v týdnu se připravit na rozhodující příští tzv. anglický týden, kdy nás čekají rozhodující zápasy jara – Sloup a Adamov.

 

Daněk M. – Sáňka A., (Tomek), Hubený, Hájek P., Veselý – Sáňka J., (Aujeský) Hájek M., (Schuch O.), Daněk J., Pijáček, Trubák – Kuběna (Schuch A.)

 

Vísky B – SKD B 1:1 (1:1)

Hrazděra – Prokop, Malach R., Tomek, Štoudek – Ruta, Holomek, Vach,  - Sehnal, Schuch A., (Vomela) Zvejška (Nezval)

Branka: Vach (penalta)

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář