Jdi na obsah Jdi na menu
 


Boskovice B - SKD 0:0 (0:0)

9. 10. 2017

10. kolo OP  7. 10. 2017 15:00 hod

Rozhodčí: Fadrný – Švancara, Brach

V sobotu na umělce se hrál docela kvalitní fotbal z obou stran. Konečná remíza je spravedlivým vyjádřením dění na hřišti.

První šanci v utkání měli naši, když po RK ve 23 min se dostal k hlavičce Hubený a v jasné pozici trefil pouze nohy brankáře.  To byla naše jediná, ale 100% šance v první půlce. Jinak pouze střely z větší dálky (nepřesné) a kombinace nedotažené do koncovky. Domácí zahrozili dvakrát, po chybě na naší levé straně se dostal míč k domácímu útočníkovi, který loboval Čahouna a míč skončil na břevně. Druhá a více jak 100% šance opět stejného hráče, kdy běžel ve 45 min sám na našeho gólmana, zkoušel blafák, ale kam s tím na našeho NBOP Čahouna, tygřím skokem zmařil šanci a udržel čisté konto.

Ve druhé půli pokračoval kvalitní fotbal, bohužel bez větších šancí. Pouze naši vyrovnali šance na 2:2, když jasnou tutovku nedokázal proměnit Dvořák.

Z Boskovic si odvážíme první bod z venku a bude snad povzbuzením před závěrečnými koly OP. Stále jsou před námi 3 utkání, 9 bodů a je tedy o co hrát.

Sestava:

Podloucký – Tomek., Sáňka A., Hubený, Hájek P.- Hájek M. (Dvořák M.), Schuch A. (Prokop L.), Trubák (Schuch O.), Daněk J., Pijáček (Vach) – Dvořák K,

FOTO: http://petr731.rajce.idnes.cz/

Voděrady – SKD B 1:4 (1:0)

Hrazděra – Veselý, Tomek, Prokop L., Malach R. (Aujeský) – Vach, Tenora, Ježek, Orel – Schulze (Sáňka J.), Kuběna (Hájek P.)

Branky: Sáňka J. 3, Kuběna

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Podekovani do Voderad

(SKD, 9. 10. 2017 21:20)

Chtěl bych touto cestou ocenit výjimečné chování domácím fans z Voderad, kteří i přes nepriznivy výsledek svého týmu po ukončení zápasu zatleskali výkonu hostů, což se nevidí každý týden a jedna se dnes již o věc zcela výjimečnou, ještě jednou díky a ať se vám daří!!!

Re: Podekovani do Voderad

(jerzy, 10. 10. 2017 10:11)

K tomu musím vnést trochu pochyb, jak je mým (dobrým) zvykem, nejsem si vědom, že by tam tleskal někdo jiný krom mě a Bobíka, který však odjel chvilku po neproměněné penaltě... Každopádně jsem chtěl něco k představení béčka napsat i bez tohoto úvodu - bylo totiž díky proměněným šancím v poslední půlhodině na 4.tř. vskutku výjimečné. Byla radost vidět jak se závěr klukům povedl a hlavně jak si to užívali. Ať to bylo jakkoli, poděkování bylo na místě, hráčům SKD B určitě!