Jdi na obsah Jdi na menu
 


Boskovice B - SKD 4:0 (1:0)

14. 5. 2017

21. kolo sobota 13. 5. 2017 19:00 hod.

Rozhodčí: Papuga - Kosička, Petko

Naše jarní série skončila v sobotním večeru v Boskovicích s B. Na vlně neporazitelnosti jsme surfovali plných 6 jarních kol, vlna se však v sobotu rozbila o pobřeží a hráči spadli zpátky na zem.

První poločas se odehrával boj mezi vápny, domácí nakopávali dlouhé míče na rozběhnuté útočníky, naši se snažili o hru po zemi, ale ne příliš úspěšně. Již v 6 min řešil Čahoun složitou situaci, kdy po průniku inkasoval prudký míč do obličeje a dorážka skončila v síti - ofsajd. Do 12 min kopali domácí 3 RK, naši nic. O výsledku poločasu rozhodla akce, kdy jsme se snažili dostat míč do vápna domácích, zachytil ho brankář rychlá rozehrávka a domácí vedou 1:0.

Druhý poločas začal naší zvýšenou aktivitou, naše první střela mezi tyče v utkání v 52 min dávala naději, že vyrovnání se blíží, bohužel šance Schucha A. a střela Hájka M. k vyrovnání nevedly. Domácí nám dali lekci z produktivity, kdy za přispění našich hráčů šli pohodlně do vedení 4:0 a připravili tak van man šou pro domácího útočníka. Porážka snad až příliš krutá, ale po předvedeném výkonu zasloužená.

Závěrem snad jen, že hrát OP v čase skoro ligy mistrů a ještě k tomu v květnu na umělce je pěkná s prominutím prasárna a to již nemluvím o tom, že vedle se leskl zelený pažit jako víno a mimochodem diváci, pro které se hraje. Z Boskovic snad do 10, ale od nás i přes pokročilý čas velmi  dobrá účast.

Chlapci blíží se další vlna, cítím, že podobná jako ta první a proto nepropásněte za týden šanci proti Boubelákům na ni naskočit. Daglas olé, za týden pokračuje naše přerušená série.

Podloucký- Svoboda, Hubený, Odehnal, Sáňka Jak. - Sáňka J.Daněk J., Hájek M., Schuch A., Trubák (Tomek)- Schuch O. (Vach)

 

Ráječko C - SKD B 4:2 (3:2)

Hrazděra - Malach R., Strof (Hájek P.), Aujeský, Zvejška, Tomek, Sáňka J., Prokop T., (Vach) Štoudek, Veselý Ježek

 

SKD přípravka - Jedovnice  2:17 Branky: Holc, Němec F.

SKD přípravka - Ostrov 8:6 Branky: Holc 3, Loub, Němec F., Němec M., Paták, ?? 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

copak?

(, 18. 5. 2017 10:52)

4:0 hukot v Bozaku, výjimečně střízlivej komentář a v diskuzi nic?? To je jako co?