Jdi na obsah Jdi na menu
 


Černá Hora - SKD 1:0 (0:0)

3. 9. 2017

4. kolo OP  2. 9. 2017 16:00 hod

Rozhodčí: Zukal - Maňoušek, Manoušek

V sobotu na hřišti vedoucího mužstva jsme předvedli sympatický výkon, bohužel bez bodového zisku. Alespoň částečně jsme dokázali dát zapomenout na mizerný výkon minulý týden a otevřenou hrou jsme domácí zaskočili.

Úvod utkání vyšel domácím, při sérii RK si dokázali vytvářet šance, které s přehledem řešil Čahoun, nejvíce se zapotil při dorážce v 19 min. Postupně jsme hru vyrovnali a místy jsme měli častěji míč na kopačkách, než favorizovaní domácí. Vysunutou obranou a důrazem v osobních soubojích jsme domácí nepouštěli do žádné větší akce. Ovšem i my jsme si žádné tutovky nedokázali vytvořit, snad jen centr Trubáka a nepřesná hlavička Sáňky J. a nepovedený volej Hájka M. po přetaženém RK. První poločas tedy skončil zaslouženou remízou.

Druhý poločas začal podobně jako první tlakem domácích. Když už se zdálo, že přežijeme bez inkasované branky udeřil nejlepší hráč domácích Traxl a v 54 min. přesnou přihrávku prodloužil v nechytatelnou střelu. Stačila chvilka nepozornosti naší obrany a domácí vedou 1:0. Naši však byli ve hře o první body z venku až do konce, i přes nepříznivý okamžik ze 60 min, kdy musel předčasně do kabin náš kapitán Daněk J. Situaci předcházel nepotrestaný ostrý zákrok na našeho útočníka, který rozhodčí nepotrestal a naopak vyloučil našeho za kritiku (oprávněnou) rozhodčího. Bojovali jsme i v deseti a domácí se báli o výsledek až do samotného závěru. Pravda, v době našeho náporu měli několik šancí i domácí, ale poslední SS patřila nám, znovu bez přesného zakončení.

Škoda, hra dobrá, ale co je to platné, když chybělo více šancí na vstřelení gólu. Příští týden nás doma čeká další soupeř zpoza Chlumů a věřím, že získáme tolik potřebné body. Předvedeným výkonem v Černé Hoře naši ukázali, že fotbal hrát umí a jistě to předvedou i příští týden početným domácím fanouškům.

 

Sestava:

Podloucký – Tomek., (Hájek P.) Odehnal, Hubený, Sáňka A., - Daněk J., Hájek M., Daněk M. (Schuch A)., Trubák (Schuch O.) – Sáňka J. (Dvořák M.) Dvořák K. (Sáňka M.)

Vilémovice B – SKD B 3:3 (1:1)

Hrazděra – Štoudek, Hubený, Hájek P., Veselý – Tenora, Malach R., Sehnal, Vach, - Holomek, Schuch A.

Střídající: Schulze, Langr

Branky: Schuch, Vach a Hubený

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář