Jdi na obsah Jdi na menu
 


Drnovice - SKD 1:2 (1:0)

27. 10. 2019

13. kolo                                  Neděle 27. 10. 2019 14:00

Velké Opatovice - Bořitov 6:4 (3:3)Olešnice - Letovice 2:0 (1:0)

Skalice - Vysočany - Šošůvka B 11:0 (7:0)Ráječko B - Adamov 5:2 (1:0)

Olomučany - Kunštát B 2:1 (1:1)Rudice - Jedovnice 2:3 (1:1)

 

Drnovice - Doubravice 1:2 (1:0)

 

Rozhodčí: Barák Hynek - Kuropata Radomír.

            K dnešnímu utkání jsme nastupovali v roli favorita, kterou jsme s přehledem splnili, a až na krátký výpadek, jsme utkání měli pod kontrolou, zaslouženě jsme se ziskem 3 bodů vyšvihli na 2. místo tabulky OP. Domácí se sice snažili, bojovali na hranici svých možností o své první vítězství, ale rozdíl ve výkonu a v tabulce 20 bodů byl patrný od prvních minut.

            Běžela 4 min a první šance v utkání našeho nejlepšího střelce Schucha A. Dovrtěl ho našel přesnou přihrávkou, klička brankáři, střela po zemi přes celou prázdnou branku končí v zámezí. V 7 min opět v akci Adam, místo střely volil přihrávku na Dovrtěla, chyba. V 9 min, do třetice Adam, Daněk J. přesným centrem našel na zadní tyči úplně volného Adama, který z metru přestřelil prázdnou branku (vzpomínka na Karla Kroupu). Ve 14 min znovu souboj Adam brankář, sólo končí střelou do brankáře. Jediná střela (tečovaná) domácích za poločas znamená vedení 1:0 - 23 min.. Ve 24 min povedená kombinace: Dovrtěl, Adam, Aujeský, končí slabou střelou po zemi s kterou neměl gólman problém. Zahráváme RK v min 29. přetažený míč vrací slabou střelou Aujeský. Ve 40 min naše největší šance, po faulu na Adama v 16 rozhodčí nařídil PK, který ovšem sám faulovaný hráč trestuhodně zahodil. V poslední minutě po akci Adam, Aujeský, Holomek míří střela vysoko nad.

            Gólů jsme se dočkali po trpělivé hře v min 56 Dovrtěl našel v 16 Adama, který se otočil kolem obránce a konečně trefil branku 1:1. V 85 min se rozhodl osud utkání vzít do svých rukou (nohou) stoper Veselý, jeho sólo zastavil brankář, vyrazil však míč na volného Adama, který z těžkého úhlu trefil šibenici a rozhodl tak o zaslouženém vítězství.

            Zatím velmi úspěšný podzim zakončíme dvojzápasem s Rudicí, začínáme doma a proto zveme všechny příznivce do ochozů Na mlýniska podpořit naše borce k útoku na čelo tabulky OP.

Podloucký - Hájek (Daněk M.), Hubený, Veselý, Pijáček - Daněk J., Holomek, Aujeský, Dovrtěl (Cerhák), Maňoušek (Prokop) - Schuch A.

Branky: Schuch A. 2                                   Nahrávky: Dovrtěl, Veselý

 

Lažánky - SKD B 1:1 (1:1)

Hrazděra - Sáňka A., Štoudek, Schulze, Ruta, Sáňka Jak., Zvejška, Sáňka J., Trubák, Pokorný, Štrof,

Vomela

Branka: Sáňka J.

 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář