Jdi na obsah Jdi na menu
 


Drnovice - SKD 9. 9. 2018 16:30

7. 9. 2018

Nominace

Podloucký, Daněk J., Schuch O a A., Hájek P. a M., Hubený, Prokop L., Holomek, Vladík, Pijáček, Trubák, Alexa, Sáňka Jak., Aujeský.

Sraz u kabin 15:20 hod. Auta: Hájek P., Hájek M., Daněk J., Prokop L.

Drnovice - Doubravice 3:2 (3:1)

 

Rozhodčí: Jalový Josef - Maňoušek Radim, Roučka Jiří. 

 

Vyrovnaný zápas rozhodly individuální chyby a větší důraz v koncovce u domácích.

Utkání o čulibrka OP po 5. kolech pro nás nezačalo dobře. Již ve 14 min. jsme si dali čistého vlastence, když Pijáček odvracel prudký centr do vápna tak nešťastně, že trefil míč nechytatelně k tyčce. Aby smůly nebylo konec v minutě 19, tečoval náš obránce nepřesnou střelu do protipohybu Čahouna a bylo to již 0:2, aniž by domácí zatím trefili bránu. Naši se snažili, v poli opticky byla hra vyrovnaná, ale šance ne a ne přijít. Snížení jsme se dočkali v 33 min, přesně rozehraný RK Hájkem M. usměrnil hlavou do brány Hubený. Bohužel opět po naší chybě v rozehrávce domácí zvyšují v 36 min opět na rozdíl dvou branek.

Druhý poločas pokračoval ve stejném duchu, domácí rychlejší si vytvářeli více šancí, naši se rvali o snížení a vyrovnání. Kontaktní gól padl po naší jediné vydařené akci. Daněk našel přihrávkou Pijáčka, který posunul na Aujeského a ten nezištně nahrál volnému Schuchovi O., který snížil na 3:2. Za zmínku stojí nastřelené břevno po odraženém míči Schuchem A., jinak jsme byli bez šance. Domácí stačili zahodit pokutový kop, několik dalších šancí zmařil Čahoun. Náš závěrečný tlak šanci také nepřinesl, a proto vítězství patří šťastnějším domácím a nám patří po 5. kolech poslední místo OP.

Za týden nás čeká vedoucí mužstvo OP a opět boj o první výhru, kterou oslavíme v 6. kole na domácí půdě s podporou věrných fanoušků

.

Podloucký – Daněk J., Hubený, Hájek P., Pijáček – Alexa (Schuch o.), Hájek M., Aujeský, Trubák – Vladík (Prokop L.), Schuch A.

Branky: Hubený, Schuch O.                                  Nahrávky: Hájek M., Aujeský

 

Vavřinec B – SKD B 1:1 (1:0)

Hrazděra – Prokop L., Ruta, Malach, Štoudek – Tenora, Vašek, Sáňka Jak., Sáňka J. – Prokop T., Alexa

Střídající: Schulze, Schuch A, Trnečka, Charvát

Branka: Charvát

SKD přípravka ml – Svitávka, Knínice

SKD přípravka st – Adamov, Olomučany

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář