Jdi na obsah Jdi na menu
 


Fakta k 1 Zápasu jara 2018 Adomov : SKD

10. 3. 2018

Necenzurovaná @ korespondence

Od: Jiri Nemec

Komu: OFS a Doubravice
Datum: 22. 2. 2018 7:27:11
Předmět: Re: Hlášenky

Ahojte. Díky za termín. Hlášenky k požadovanému datu zašlu.
Jen posílám informace k 1. jarnímu kolu, a to s ohledem na velikonoční svátky.
Utkání OP mužů FK Adamov - SK Doubravice n. Sv. bude odehráno již v pátek 30.3.2018. Je to nový státní svátek a chceme tak nechat hráčům co nejvíce dní volna po sobě.
Z tohoto důvodu posílám dopředu i na vědomí soupeři.
S pozdravem Jiří Němec

 

Komu: Adamov

Datum: 27. 2. 2018 9:52:59
Předmět: 30.3.
 

ahoj

Bohužel s termínem, který píšeš a dáváš na vědomí nemůžeme z mnoha důvodů souhlasit (předtím ses mohl zeptat ne? - standardní postup).

Navrhni datum dle oficiálního termínu TL tzn. 31.3. či 1.4. nebo se můžem bavit o sehrání někdy později, klidně v týdnu kdykoliv později - ale dle domluvy, aby to vyhovovalo oběma.

 

S pozdravem Dušan Tenora za SK Doubravice nad Svit.

 

Od: Adamov
Komu: Dusan Tenora

Datum: 28. 2. 2018 9:17:02
Předmět: Re: 30.3.
 

Ahoj. Termín si určuji domácí, a to dle hlášenky. Jestli so nebo ne, čas ráno, odpoledne. Je to přece výsostné právo domácích, uspořádat si program, jak mu to vyhovuje. Pátek je svátek, nikdo do práce nejde.
Proto jako maximální vstřícný krok jsem to avizoval již měsíc dopředu tak, abyste nebyli zaskočeni až přijde 16.3. hlášenka.
Toto považuji za férové jednání domácího (pořadatelského) klubu. Přece nebudu obvolávat každého soupeře, jestli mu vyhovuje ten den a ten čas. A pak se podle toho zařizovat. To by potom domácí prostředí ztratilo svůj význam a termíny by nám mohl rovnou nařizovat OFS, třeba podle vytíženosti rozhodčích nebo podle domácích utkání ve vyšších soutěžích na okrese (divize, KP, krajské soutěže).

Je mi to líto, myslel jsem, že i pro vás bude pátek přínosnější. Zůstanou tak pak v celku tři dny velikonočních svátků a hráči je bez přerušení mohou využít podle libosti na návštěvy, věnovat se dětem a jiným velikonočním tradicím. Nebo třeba odjet si ještě na hory zalyžovat.

S pozdravem Jiří Němec

 

Od: Adamov

Komu: Dusan Tenora
Datum: 1. 3. 2018 7:03:35
Předmět: Re: 30.3.
 

Ahoj. Já to skutečně vidím takto. Kdybych chtěl zápas odehrát v pracovním dni, tak to bych volal - kvůli hráčům, návraty ze zaměstnání, odpolední,...  a hledal bych se soupeřem vhodnou variantu. Ale v den pracovního klidu - kdy jsou všichni doma???
Můžeš mě tedy prosím sdělit vaše důvody, proč to nechcete hrát.
Já mám totiž variantu 30.3.2018 - 10:00 hodin, UT Blansko, Mlýnská. Hřiště jsme měli již postižené plísní (po prvním sněhu-přestože jsme měli udělaný postřik). Nyní, až ta ledovka sleze, to bude myslím katastrofa.
JN

 

Zaslána hlášenka s termínem 30.3.2018  v 10:00 hod umělka Blansko


 

 

Od: Doubravice

Komu: Adamov

Datum: 2.3. 2018 7:37:25
Předmět: Re: Hlášenka jaro 2018-muži
 

Ahoj

Juro, s termínem 30.3. v pátek nesouhlasíme, navrhni jiný. Na vědomí i na OFS.

(proč to tak děláš? prosímě Tě, snad se domluvíme ne)

DT
 

Od: Adamov

Komu: Doubravice

Datum: 2. 3. 2018 8:31:35
Předmět: RE: Hlášenka jaro 2018-muži
 

Ahoj, ať o tom rozhodne OFS, resp. STK. Já už se s Vámi hádat nechci.

Tento požadavek vyšel od hráčského kádru. Řada hráčů (máme většinou starší hráče – ženaté s dětmi) chce prodloužený víkend maximálně využít pro rodiny. Nedělit ho sobotním nebo nedělním zápasem. Takže do pr…., já to dělám kvůli nim. Kurva, to je jak kdyby byly plný příkopy hráčů a jízdou v autobuse by sis jich mohl nabrat plnou prdel.

Vycházím z Rozpisu soutěží a schválené termínové listiny.

Domácí tým si může vybrat pro dané kolo nějaký víkendový termín. Není nikde napsáno a vyspecifikováno slovo víkend. A ten může být hezký, škaredý, pracovní nebo i prodloužený. Tudíž, co není zakázáno, je dovoleno. Kdyby v rozpisu soutěží bylo napsáno, že neplatí pro prodloužený víkend, tak se domlouvám telefonicky a řeším nějakou dohodu. Z mého pohledu nic nenormálního, nic proti schváleným dokumentům OFS. Takže jsem využil pátku a myslel, že se to bude hodit i OFS (kvůli nedostatku rozhodčích) a i soupeři. Nevím, co máte tak důležitého v pátek ráno. Ale co už.

Mě je to jedno, ať se to třeba hraje v neděli o půlnoci (31.3.) nebo v pondělí (1.4.)pozdě večer, po mrskačce. Já mám děcka velký, velikonoce neslavím, jelikož jsem neznaboh a na zápas snad 7 lidí nějak po těch příkopech seženu, abychom nedostali pokutu.

Takže mě osobně je to jedno. A že naserete několik lidí – co mě je nakonec po tom. Vždyť všichni to děláme jenom pro ten fotbal, který přeci není v životě otázkou života a smrti.

Jiří Němec

 
 Od: Adamov

Komu: OFS

Datum: 2. 3. 2018 7:17:58
Předmět: RE: 15.kolo

 

Máš pravdu. Asi se nedomluvíme. Nejhorší na tom je to, že když jsem asi před 10 dny psal to úplně první oznámení, tak jsem dostal od sekretáře krátkou odpověď. Cituji: "OK". Takže jsem to takhle klukům řekl. Teď nevím, kolik jich si třeba zamluvilo chatu na horách, zaplatilo nějaký pobyt nebo koupilo zájezd. Dneska mě asi poděkují. Ale co už, vždyť o nic nejde.
Co jim teď mám říct. Že pan Jarůšek se zbláznil a že neví co píše nebo říká. Že je to pokaždé jinak. Takže o tomto velikonočním víkendu nemá asi cenu diskutovat.
Překládat na 1.5. nebo 8.5. je nesmysl. To jsem sekretáři také vysvětloval - pondělní ředitelská volna ve škole. To je vidět, jak posloucháš.
Takže vytiskni i tento mejl a pak ještě ten se závažnými důvody Doubravice. Mě je Dušan nechce říct. Píše jen, cituji: "... z mnoha důvodů".
Tak se mějte hezky, klidný víkend a já jen budu čekat na oficiální zprávy z OFS. Žádný jiný termín nahlásit nemůžu, nemám na to od hráčů mandát. Oni počítají s tím 30.3.2018, jen trapně podotýkám, jak sekretář OdOukejoval.
Jiří Němec

Od: OFS

Komu: Adamov

Datum: 3. 3. 2018 14:47:58
Předmět: RE: 15.kolo
 

Ahoj Jirko,

odpověď na Tvůj e-mail posílám i Dušanovi, i když je zřejmé, že jediný možný termín, který akceptujete je pátek 30.března v 10,00hod, takže Dušan se už nemusí s vámi spojovat (jedině, kdyby s ním souhlasili). Myslel jsem, že v našem čtvrtečním telefonickém rozhovoru, jsem Ti řekl, proč se v e-mailu objevilo jen OK, tak to nemá cenu rozebírat.

Nemusíš mít obavu, že nepředložím e-mail, kde je moje OK STK a VV. Přiznávám, že hodně zapomínám, ale tu Tvoji vsuvku o ředitelském volnu, při našem hovoru, jsem nezapomněl. Beru to, že kvůli pondělnímu ředitelskému volnu budete hrát 20.kolo doma v sobotu 5.května, ale 19.kolo hrajete v Olešnici (29.dubna).Ta na podzim zápasy doma hrála v neděli, takže o delším volnu pro hráče s rodinami, nemůže být řeč (leda, že byste do Olešnice přijeli se 7 hráči, kteří jsou bez rodin).  Takže si myslím, že když ne 8.květen, tak 1.květen mohl být přijatelný. Navíc, jak jsem psal, mohli by se hráči celé 4 dny věnovat rodinám!!!

Ze své pozice sekretáře se vždycky snažím najít kompromis, aby se kluby domluvily a nenechaly určení termínu na STK!! Nevím, zda by Doubravice na některý z mnou navrhovaných termínů kývla, ale, možná se mýlím, z Tvé stany mně to připadá jako truc! Musím před Tebou smeknou, že jsi v pátek, během 9 hodin dokázal udělat mezi hráči referendum, ze kterého vyplynulo, že na žádný jiný termín, než je 3.březen, Ti nedávají mandát!

Moc nechápu, proč jsou termíny 1.5 a 8.5.(ten bych ještě pochopil jak píšu výše) nesmysl. Vždyť nemusíte hrát v 16,00hod, ale i později! Veškerou e-mailovou korespondenci v úterý předám.

Sekretář OdOukejkoval.


---------- Původní e-mail ----------
Od: OFS

Komu: Adamov + Doubravice

Datum: 2. 3. 2018 9:53:29
Předmět: 15.kolo

Ahoj,

z vašich e-mailů a z rozhovorů se mnou je zřejmé, že se na pátečním termínu nedomluvíte. Nebudu rozebírat, zda má být v RS uveden termín „Prodloužený víkend.“ Vaše e-maily vytisknu, v úterý 6.března je VV, na kterém bude i předseda STK, kterému je předám.

Mám pro vás návrh. Jsou volné úterky 1. A 8.května. Nemohli byste se domluvit na některém z nich. Jirka ho napíše do hlášenky, Dušan odsouhlasí změnu termínu a STK to určitě schválí. A je to bez poplatku. A všichni máte nepřerušené 4 dny volna!! Asi namítnete, že mohou být tyto termíny využity pro sehrání případných odložených zápasů, což se může stát, ale to by se řešilo, pokud by k tomu došlo.

Nejpozději do úterního dopoledne bych od vás obou potřeboval zprávu, jak jste se rozhodli. Díky, Voďa.

 

Doubravice navrhuje 8.5.2018  smiley

nebo ať si navrhnou termín domácí, kteří na to mají dle pravidel FAČR !!! výsostné právo krom 30.3.2018  to se nám fakt nehodí

 

S pozdravem gdo to dočetl až sem yes

Pavel Hájek cool

Pokračujeme

Od: Adamov
Komu: Doubravice
Datum: 15. 3. 2018 9:57:23
Předmět: RE: domluva

Ahoj.

Dovolím si vše shrnout a napsat i pár neodiskutovatelných faktů, a pak dále i pár mých osobních domněnek.

Chci jednat konstruktivně, ale v zájmu našeho klubu a chci využít všech práv, které jako domácí (pořadatelský) klub máme.

Začnu věcmi okolo. Určitě (na milión miliónů procent) bylo porušeno listovní tajemství, chcete-li „zákon o listovním tajemství-zákon č. 2/2013 Sb., článek 13“. Pro koho z vás to platí, si udělejte pořádek ve svých hlavách individuálně. Já jsem nikomu nedal souhlas, aby moji korespondenci nebo korespondenci klubu někde zveřejňoval nebo ji někomu dalšímu postupoval. Bohužel se tak stalo. Protože však nejsem mstivý, nechám to být bez jakékoliv odezvy a na nikom se hojit nechci, nebudu.

Pokud se někdo zeptá na webu doubravického fotbalu, proč se odpověď nemůže obejít bez urážek a hanlivého ponižování. Nebo se mám skutečně osobně domnívat, že v Doubravici jsou opravdu „balvani“ bez  slušného vychování.

Věci kolem už nechci pitvat. Nemám v tom žádné osobní zalíbení. Prostě to tak je a každý tábor hájí svoji pravdu. Ale jednu otázku na závěr si neodpustím. Ten dotaz je na „mnoho důvodů“, které brání to odehrát v pátek 30.3.2018. Jsou vůbec nějaké??? Zatím jsem se žádný nedozvěděl a na stránkách Doubravice také uveden není.

K náhradnímu termínu: Doubravice navrhuje 8.5.2018. Není to náhodou státní svátek??? Ptám se tedy: jeden svátek vadí, druhý svátek nevadí??? Nevidím v tom žádnou logiku. Buď se tedy na svátky může hrát nebo se hrát nemůže.  Také nebudu komentovat slovíčkaření sekretáře OFS a polemizovat o souladu rozpisu soutěží a termínové listině.

Zopakuji všechny důvody, která nás (vedení klubu a hráče) vedly, abychom určili termín domácího utkání na pátek 30.3.2018. A předpokládali jsme, že tyto skutečnosti přivítá OFS (komise rozhodčích), delegovaná trojice rozhodčích i náš soupeř z Doubravice. Tímto krokem vznikne pro všechny aktéry 3,5 dní volna vcelku. U nás v Adamově téměř vše leží na mých bedrech. Plním i funkci „nějakého“ trenéra mužů. Poctivě si vedu docházku na tréninky a přípravné zápasy. Více jak 80 % omluvenek je z pracovních důvodů – odpolední a noční směny, práce přesčas, práce o víkendech. Není asi žádným tajemstvím, že míra nezaměstnanosti je na nejnižší úrovni co kdy byla, že firmy hledají každou ruku na práci. Takže nutí zaměstnance zůstávat v práci déle.

Nevím, jak to je v jiných klubech. Možná to mají hráči mimo Brno lepší. Od nás všichni pracují v Brně a tam je situace skutečně taková.

Tedy je hřích jim umožnit co nejvíce času pohromadě na to být s rodinami, přítelkyněmi? Podle mého ne. Protože jak sleduji dění ve fotbale, asi za 10 let už možná fotbal na některých vesnicích nebo menších městech nebude. Nebude ho mít kdo hrát. Hráči nebudou vůbec nebo nebudou mít na „kožené slunce“ kvůli práci a ostatním povinnostem čas!!!  

Zpět k meritu věci: FK Adamov a jeho zástupci jsou si plně jisti a jsou přesvědčeni, že při volbě termínu mistrovského utkání 15. kola OP Blansko Adamov-Doubravice postupovali plně v souladu se všemi řády, předpisy a nařízeními jak FAČRu, tak i OFS Blansko.

A pokud došlo k nějakému neetickému chování a vybočení ze zvyklostí tímto se všem zúčastněným upřímně omlouvám. Za sebe i za FK Adamov. Určitě to nebylo s úmyslem někoho poškodit, někomu ublížit či ho ponížit. Podle předchozího odstavce jsme přesvědčeni, že jsme postupovali legislativně správně a s dostatečným časovým odstupem před začátkem mistrovského utkání. Proto je zcela jisté, že STK OFS Blansko rozhodne v náš prospěch.

Přijměte prosím tedy ještě jednou naši  omluvu i vstřícný návrh termínu: pátek 30.3.2018, začátek v 10:00 hodin, UT Blansko, Mlýnská ulice-Sportovní ostrov L. Daňka v Blansku. Děkuji předem za objektivní posouzení námi navrženého termínu a jeho odsouhlasení.

S pozdravem

Jiří Němec

 

Jiří Němec, předseda FK Adamov tímto dává souhlas s postoupením korespondence dalším osobám a případnému zveřejnění na webových stránkách FK Adamov nebo Doubravice kromě osobních informací týkajících se pana A. Manouška st.. Tuto část prosím vymažte. Děkuji.

 

 

Soutěžní řád fotbalu

článek 30

Termíny a pořad utkání

1. Termíny utkání schvaluje řídící orgán soutěže. Termíny uvedené v termínové listině     a rozpisu soutěže jsou závazné pro všechna družstva příslušné soutěže.

2. Družstva mohou sehrát svá utkání mimo stanovený termín, jestliže jejich dohodu schválí řídící orgán soutěže.

3. Pokud nemůže být utkání sehráno nebo bylo předčasně ukončeno bez viny některého družstva, je povinností obou družstev prostřednictvím kapitánů a vedoucích, nahlásit rozhodčímu utkání dohodu na shodném náhradním termínu utkání (utkání se musí hrát nejpozději do 14 kalendářních dnů od původního termínu utkání, pokud řídicí orgán v rozpisu soutěže nestanoví jinak), který uvede rozhodčí do zápisu o utkání               a podepíší ho kapitáni a vedoucí družstev. Dohoda podléhá schválení řídícího orgánu soutěže. Pokud nedojde k dohodě, uvede tuto skutečnost rozhodčí do zápisu o utkání a kapitáni a vedoucí družstev toto vyjádření podepíší. V takovém případě nařídí náhradní termín řídící orgán soutěže tak, aby byla zaručena regulérnost soutěže.

4. Řídící orgán soutěže má právo ve výjimečných a odůvodněných případech provádět změny v termínové listině.

 

Pavel Hájek

 

Omlouvám se - pár emailů jsem už nepřidal i když jsem měl asi svolení.

 

Na závěr kompletní rozhodnutí STK

 

 

 

Blansko%202F O T B A L O V Á  A S O C I A C E  Č E S K É  R E P U B L I K Y

Okresní fotbalový svaz Blansko

Rožmitálova 40, 678 01 Blansko

 

 

Úřední zprávy č.15/17-18 OFS Blansko

 

 

Zasedání STK

Čtvrtek 22.03. 2018 v 15,00 hod

Přítomni: Čechman, Ing. Hudec

Host: Němec Jiří

 

Pošta:

Odstoupení ze soutěže družstva TJ SK Jevíčko.

Rozhodnutí STK: oddíl kopané TJ SK Jevíčko zaplatí na účet OFS 2637783339/0800

                             do 15.04. 2018 dle článku 24/7 RS ve spojení s § 7 bodu 3 Soutěžního řádu

                             mimořádnou pokutu ve výši 2 500,-Kč.

 

Odstoupení ze soutěže sdruženého družstva SK Moravan Svitávka.

Rozhodnutí STK: oddíl kopané SK Moravan Svitávka zaplatí na účet OFS 2637783339/0800 do 15.04. 2018 dle článku 24/7 RS ve spojení s § 7 bodu 3 Soutěžního řádu  mimořádnou pokutu ve výši 2 500,-Kč.

OP muži – 15.kolo – STK neschvaluje termín mistrovského utkání Adamov-Doubravice uvedený v hlášence FK Adamov.

STK neschvaluje termín 30.03. 2018 mistrovského utkání Bořitov-Boskovice B uvedený v hlášence TJ Sokol Bořitov,  platí termín 01.04. 2018.

STK provedla rozlosování semifinále Okresního poháru. Utkají se v něm následující dvojice:

Drnovice – Bořitov     ÚT 01.05.        16,30

Ráječko C – Rudice    ÚT 01.05.        16,30

Pokud se soupeři dohodnou na jiném termínu, musí ho oznámit sekretáři OFS nejpozději týden, před dohodnutým termínem.

 

Za nesplnění článku 3, bod 4 (neúčast na VH), zaplatí do 15.dubna na účet OFS Blansko 2637783339/0800 pokutu ve výši 500,-Kč kluby:

TJ Sokol Velké Opatovice

TJ Sokol Vísky

TJ Vysočany

TJ Voděrady

 

 V souvislosti s aktuálním vývojem klimatických podmínek, žádá STK OFS Blansko sekretáře pořadatelských klubů mistrovských utkání soutěží dospělých stanovených na termín

31.3.- 01.4.2018 o následující:

Pořadatelský klub vyhodnotí stav hrací plochy a v případě rozhodnutí, že utkání nelze odehrát, informuje o této skutečnosti řídící orgán soutěže (sekretariát OFS a STK) a hostující klub emailovou poštou nejpozději do 30.3.2018 do 14,00 hodin. Po tomto termínu již o způsobilosti hrací plochy bude výhradně rozhodovat rozhodčí daného utkání.

STK rozhodla, že nejzašším termínem pro sehrání odložených zápasů je pátek 11.5. 2018.

 

 Doubravice

Na závěr: počasí termínu 15. kola nepřeje (regulérnost bude na  hraně, nemluvě o trávníku, do kterého investuje každý oddíl dost peněz), pokud se tedy utkání odloží, tak doufám, že se domluvíme na náhradním termínu a nebude to o5 na článek do časáku.

Pavel Hájek

 

 

 

 

 

 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Termín

(Fanda , 13. 3. 2018 20:06)

Nechápu "truc" doubravických. Asi jim vyhovuje být za potížisty. Státní svátek - Velký pátek by měl být plnohodnotným termínem stejně jako svátky květnové. Nedočetl jsem se jediného důvodu (z mnoha), proč má Doubravice problém. Jak říkám, potížisti. STK by měla Adamovu vyhovět už z principu. Žádný pádný důvod neuvedli.

Re: Termín a Váš TRUC

(Pajasx, 13. 3. 2018 22:01)

Fando z Adastu asis to nečetl nahoře, jen plakání od Vás,standartní postup dle pravidel ( ty ty asi neznáš) někoho kdo chce nějakou změnu mimo výsostné právo domácího teamu nula , jsou pravidla a pokud se o ně ani nepokusíš, tak co čekáš, když to tomu druhému nevyhovuje a truc je evidentně na Vaší straně ( si to přečti), termínů je mraky krom Velký pátek v 10:00 a od Vás žádný jiný návrh smajlík.

A Doubravice potížisti se prober :) do teď jsme všem vyhověli při změně termínu, ale ti postupovali dle PRAVIDEL a normálně lidsky se chtěli domluvit, né že zatvrzele (EGOISTI) trvaj na svým.

Pavel Hájek

Re: Re: Termín a Váš TRUC

(Zdeněk Vach, 15. 3. 2018 14:33)

Ahoj Pavle a ostatní,
Ona je ta otázka správně, proč se nemůže utkání odehrát 30.3.2018? Je k tomu nějaký normální důvod? Předpokládalo se, že tento termín uvítají všichni, proto i ten oficiální návrh a proto i podání návrhu včas.
Z

Re: Re: Re: Termín a Váš TRUC

(Znalec, 16. 3. 2018 5:15)

Proč se musí zápas sehrát 30.3.2018?

Re: Re: Re: Re: Termín a Váš TRUC

(Zdeněk Vach, 20. 3. 2018 13:22)

Děkuji za odpověď

Re: Re: Re: Termín a Váš TRUC

(Pajasx, 16. 3. 2018 17:06)

Ahoj,
jak je výše napsáno na termínu mimo sobotu a neděli(nařízené celé kolo od STK na státní svátek) se dle pravidel musí oba týmy dohodnout.
Nám ten termín 30.3.2018 v 10:00 hod nevyhovuje. .
Navrhli jsme Vám krom 8.5. dalších cca 20 termínů, ale podle všeho Vám žádný nevyhovuje.
Položme si tedy otázku ? Doubravici nevyhovuje 1 termín, Adamovu nevyhovuje cca 20 termínů tak kde je problém a kdo tady vlastně "TRUCUJE".
Jak argumentujete, že bude volno 3,5 dne takhle budou celé 4 dny, když se nemůže hrát v so/ne a vy se nemusíte obávat rušení zaplacených hor z důvodu možného zranění v pátek.
A předpokládat že STK nařídí termín na pátek, když je určen hrací den so a ne smajlík.

Pavel Hájek

Re: Termín

(Pajasx, 31. 3. 2018 0:03)

Ještě že takovýýý jako TYYYY... tam není

Jak říkám, potížisti. STK by měla Adamovu vyhovět už z principu.
Se prober a běž se vyčů....

Náhradní termín utkání

(Pajasx, 27. 3. 2018 16:38)

Pro nezpůsobilý terén a po dohodě obou oddílů se utkání 15. kola odehraje 8.5.2018 v 15:00 hod na hřišti FK Adamov

Chyba lávky

(Znalec, 19. 3. 2018 16:40)

Pan Hájek prosím cituje ze soutěžního řádu, který byl platný od půlky roku 2012. Nyní již neplatí. Trapné. Jo, a proč pan Hájek necituje ustavení dalšího článku z toho starého, tedy 31. Pomůžu: Změny termínů utkání, začátků utkání a místa konání utkání je pořádající klub povinen předložit ke schválení řídicímu orgánu soutěže nejpozději 21 dnů před termínem konání utkání a tuto skutečnost ve stejné lhůtě sdělit i soupeři.

Re: Chyba lávky

(Znalec, 19. 3. 2018 17:18)

V tomto případě sehrát 30.3.2018 v 10:00.

Re: Chyba lávky

(Pajasx, 19. 3. 2018 19:31)

Omluva posílám aktuální, ale je to v podstatě to stejné
Článek 6 – Změny termínů a začátků utkání
1. Pokud pořadatelskému klubu následně nevyhovuje termín nebo začátek mistrovského utkání uvedený v hlášence a hodlá dané utkání sehrát v příslušném víkendu podle termínové listiny, ale v jiný den nebo začátek, je povinen tuto změnu zadat v IS FAČR (zároveň poslat e-mailem sekretáři OFS), a to nejpozději 17 dnů před stanoveným termínem utkání (poplatek 200,-Kč).
Družstva jsou dále oprávněna po vzájemné dohodě a souhlasu řídícího orgánu soutěže odehrát svá utkání mimo stanovený termín uvedený v termínové listině (např. všední dny neuvedené v TL,svátky atd.). Dohoda družstev o změně termínu utkání musí být uložena do elektronického informačního systému nejpozději 17 dnů (poplatek 400,-kč) před původně stanoveným termínem utkání. V odůvodněných případech může STK schválit dohodu družstev o změně termínu při nedodržení lhůty 17 dnů. Dohoda družstev a souhlas řídícího orgánu soutěže dle předchozí věty musí být provedeny vždy prostřednictvím elektronického informačního systému (poplatek 400,- Kč).

K prostudování

(Pozorovatel, 19. 3. 2018 16:26)

Kucí, a co tohle, to znáte.
§ 8 soutěžního řádu, kopíruju:
Organizátor utkání je oprávněn navrhnout bez souhlasu soupeře řídícímu orgánu soutěže, že konkrétně vymezená soutěžní utkání odehraje v jiném termínu, než který byl stanoven pro soutěžní ročník, a to nejpozději 15 dnů před dnem prvního soutěžního utkání příslušné části soutěže.

Re: K prostudování

(Znalec, 19. 3. 2018 17:07)

V tomto případě sehrát 30.3.2018 v 10:00.

Termín

(Znalec, 11. 3. 2018 16:10)

Proč se to nemůže sehrát 30.3.2018?

Re: Termín

(Pajasx, 13. 3. 2018 12:25)

No 1 z důvodů je také ten, že ty jako "Znalec" nemůeš 30.3.2018 v 10:00 hod