Jdi na obsah Jdi na menu
 


Jedovnice - SKD 11. 5. 2019 v 17:00 hod

10. 5. 2019

Nominace:

Podloucký, Hájek P., Pijáček, Sáňka J., Veselý, Hubený, Dovrtěl, Sáňka Jak., Sáňka A., Schuch O., Holomek, Trubák, Aujeský, Maňoušek, Prokop L., Vach, Schuch A.

Sraz: 15:45 

Auta: Hájek, Schuch, Holomek, Hubený

 

Jedovnice - Doubravice 3:2 (2:0)

Rozhodčí: Kuropata Radomír - Kučera Radek, Barák Hynek. 

V sobotním utkání jsme dokázali navázat na naše předešlé dobré výkony a přesvědčit početné diváky, že domácí utkání s Olešnicí byl z naší strany ojedinělý kolaps. Domácího favorita jsme od začátku překvapili výborným presinkem, výbornou obranou i přechodem do útoku, ovšem ta koncovka!!!!!!!! Nechali jsme tak vyniknout domácímu gólmanovi, který podal z hráčů Jedovnic, jako jediný nadstandardní výkon.

V prvním poločase jsme jasně dominovali  a soupeře k ničemu nepustili. Naše největší šance: v 18 min po přihrávce Schucha na Trubáka se řítil náš hráč sám na brankáře, zakončil slabou střelou, v minutě 22. po kombinační akci na ose Pijáček, Vach, Schuch, posledně jmenovaný prudkou střelou trefil brankáře. Ve 28 min již tradiční blikanec naší obrany, malou domů Hubeného vystihl domácí útočník a přesně zakončil. V 33 min zahrávali domácí první RK míč propadl ke stojícímu hráči od kterého se odrazil do protipohybu Čahouna 2:0. Místo pohodového vedení, jdeme do kabin s dvoubrankovým mankem.

I ve druhem poločase pokračoval náš velmi kvalitní výkon, až na 55 min (opět), kdy se domácím povedla jediná kombinační akce, z které se jim podařilo, s velkým štěstím překonat našeho brankáře. Další gól nás nepoložil, naopak, zvýšili jsme tempo a domácí kteří dál pokračovali v bezradné hře jsme zatlačili do hluboké defenzívy. Začali se rodit šance a přišly konečně i góly. V 60 min šel sám na brankáře Pijáček, jeho umístěnou střelu vykopl výborný gólman. Na první branku nahrál Aujeskému v 65 min Hubený, Michal v souboji s brankářem nezaváhal a zkušeně šanci proměnil. Za 2 min opět Pijáček v jasné šanci trefil břevno, naštěstí míč uklidil do sítě dobíhající Schuch. Vyrovnání bylo na spadnutí, krásné vysunutí Vacha Aujeským do vyložené šance, nic. Další šance Trubáka, Aujeského a Pijáčka však gólem neskončily a když jsme nedokázali proměnit ani největší šanci v min 80, kdy běžel sám na branku Maňoušek skončilo utkání šťastnou výhrou domácích.

Co je platné kladné hodnocení naší hry od všech přítomných, když se vracíme bez bodů, které nám stále na jaře chybí.

 

Podloucký - Sáňka A., Hubený, Veselý, Holomek - Maňoušek, Vach, Aujeský, Schuch A. (Hájek) - Pijáček, Trubák

Branky: Aujeský, Schuch                                       Asistence: Hubený, Pijáček

 

Drnovice B - SKD B 5:0 (2:0)

Hrazděra - Štoudek, Hájek, Ruta, Prokop - Musil, Tenora, Zvejška, Trubák - SchuchA., Malach R.                    Střídající: Sáňka J., Beránek, Pijáček, Kristýn

 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář