Jdi na obsah Jdi na menu
 


Jedovnice - SKD 3:0 (1:0)

11. 8. 2019

Jedovnice - SKD 3:0 (0:0)

Roučka - Jalový, Šebela

Nový ročník jsme zahájili v Jedovnicích s cílem ukázat kvalitní výkon jako v jarním zápase. V předzápase se představili i hráči B mužstev a tak jsme získali dobrý přehled o hráčském kádru SKD i Jedovnic. Pravda v součtu výsledek ne příliš lichotivý, ale pozitivní je, že jsme schopni postavit dvě mužstva a to nám ještě z různých důvodů chybělo několik hráčů (Sáňka J., Hájek P., Daněk M, Dovrtěl,Vladík,......)

První poločas jsme zahájili útočně, ihned z rozehrávky zaútočil Schuch A. jeho únik na hranici 16 zastavují domácí obránci faulem, píšťalka mlčí?! Prvních 20 min jsme hráli většinu času na útočné polovině. V 10 min vysunul Daněk Schucha O., jeho únik z pravé strany vyráží brankář. V 18 min Schuch A. kličkoval v 16, bohužel v nadějné pozici nedokázal zakončit. Ve 20 min i domácí trefují ze střední vzdálenosti branku, Čahoun kryje. V 25 min RK zahrával Pijáček na přední tyčku, obránce odvrátil na další RK. Opakovaný RK našel hlavu Holomka, který mířil nad bránu. V 35 min domácí zahrávali RK, přetažený míč odvracel Daněk J. a přitom si nastřelil ruku, penalta. Čahoun chytil první střelu i následnou dorážku, vynikající zákrok. V poslední min 1. půle domácí zahrávali SS z poloviny hřiště (stejně jako Polák minulý týden u nás) míč v 16 propadl k domácímu útočníkovi, který dotlačil míč do sítě. Odehráli jsme kvalitní poločas, ale poslední minuta vše pokazila.   

Ve druhém poločase jsme trochu polevili a domácí toho dokázali využít. Naše povedené akce: v 55 min Pijáček přesně vysunul Schucha A., ten obešel po souboji obránce, který upadl, Schuch se už už řítil sám na bránu, když ho zastavila píšťalka rozhodčího, útočný faul. V 75 min zahrával Veselý SS z poloviny hřiště, k míči se dostal v 16. Vach M., jeho střelu srazil brankář k Schuchovi O., jeho dorážku vyrazil opět brankář na tyčku a je z toho pouze RK, 100% šance k vyrovnání. V 75 min zachránil na brankové čáře Veselý, velká šance domácích. Závěrečná 10 minutovka nám vůbec nevyšla, stále jsme se snažili o vyrovnání a trochu zapomněli na zadní vrátka. Domácí toho dokázali využít a v 83 a 88 min zápas rozhodli.

Po předvedené hře výsledek snad až krutý, ale hraje se na branky a včera byl náš velký problém v přesném zakončení. Náprava možná již příští sobotu doma proti Adamovu.

Podloucký - Sáňka A. (Aujeský), Hubený (Sáňka Jak.), Veselý, Pijáček - Daněk J., Holomek, Vach M., Maňoušek - Schuch O. a A. (Prokop L.)

Jedovnice B - SKD B 5:1 (4:0)

 Hrazděra - Kobza, Ruta, Malach R, Štoudek - Alexa, Tenora, Zvejška, Štrof - Schulze, Sáňka J.

Střídající: Beránek, Malach P., Sáňka Jak.

Branka: Sáňka J.

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář