Jdi na obsah Jdi na menu
 


Letovice - SKD 28. 10. 2018 ve 14:00 hod

26. 10. 2018

Nominace

Podloucký, Daněk J., Schuch O a A., Hájek M., Hubený,Pijáček, Aujeský, Veselý, Prokop L. a T., Dovrtěl, Holomek, Sáňka A. a Jak., Zvejška, Hrazděra

Sraz u kabin 12:50 hod, odjezd 12:55

Auta: Dovrtěl, Hájek P., Hubený, Daněk a Holomek

Letovice - Doubravice 0:2 (0:2)

 

Rozhodčí: Strya Milan - Stria Jiří, Grepl Radek.

Ve venkovním zápase v Letovicích jsme opět, jak je teď našim dobrým zvykem, předvedli kvalitní výkon a po zásluze si odvezli 3 body.

Na těžkém terénu se od začátku hrál fotbal technický, bez nakopávání se snahou o kombinaci po zemi, což je našemu teamu vlastní. Již v prvních 5 minutách byly šance na obou stranách. V první se objevil na zadní tyči náš Schuch O,. trefil brankáře. Na druhé straně v dobré pozici domácí útočník těsně minul. Hra byla vyrovnaná a pouze na naší straně přibývaly RK. V 19 min se nám povedla SS, kterou z poloviny hřiště zahrával Veselý, ve vápně našel Pijáčka, který hlavičkou našel dobře postaveného Hájka M., který se v podobných situacích nemýlí a volejem nás poslal do vedení. Domácí byli zaskočeni a ještě více šli do kolen po naší akci ze 43 min.,  kdy Daněk našel křižnou přihrávkou na pravé straně Prokopa, který si pohrál s obranou domácích a z pravého rohu vápna trefil nádhernou střelou opačný kout domácí branky. Zasloužené poločasové vedení 0:2.

Druhý poločas jsme začali znovu aktivně a opět Schuch O. v 50 min před prázdnou brankou nedokázal zakončit přesný centr Hájka M. Domácí se snažili o snížení, ale naši borci je do žádné vyložené šance nepouštěli, jedinou jejich velkou šanci v 70 min zneškodnil skvělým zákrokem Čahoun. Naši stihli ve druhém poločase ještě minimálně 2x ohrozit domácí. Nejdříve v 75 min po RK Pijáčka se nedokázal ve 100% šanci prosadit Hubený a v závěru v 84 min po pěkné kombinační akci: Hájek - Dovrtěl - Schuch A. nenašel klid v koncovce Adam.

Utkání tedy skončilo naším jednoznačným vítězstvím poločasovým výsledkem 0:2. Po předvedeném výkonu výhra zasloužená, která nám jistě zajistí potřebné sebevědomí do závěrečného dvojutkání s tradičním soupeřem - Skalicí, se kterou zakončíme fotbalový podzim - hraje se pohárově doma, venku. Zápasy slibují zajímavou podívanou, přijďte naše hráče povzbudit - Daglas oléééééé.

P.S. Zase neobjektivní, já už to snad ani jinak nenapíšu.

 

Podloucký - Holomek, Hubený, Veselý, Sáňka A. - Prokop L (Schuch A.), Daněk J., Aujeský (Vach) - Hájek M., Schuch O, (Dovrtěl)

Branky: Hájek, Prokop                             Nahrávky: Pijáček, Daněk

 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář