Jdi na obsah Jdi na menu
 


Lipůvka - SKD 1:2 (1:0)

1. 5. 2017

19. kolo OP 30. 4. 2017 14:15 hod    Vafka - Cápal, Kroutil

Kdo nás zastaví? Naši rozjetou mašinu, mužstvo jara nezastavila ani, jindy velmi nepříjemná, Lipůvka. Domácí předvedli tragický výkon a nejsou v dobrém rozpoložení, důkazem je hráč Sedláček, který ve 40 min překopl naši prázdnou branku a v závěru zklamaný svým výkonem honil na hřišti našeho předsedu a byl po zásluze vyloučen, bohužel, i když se předseda pouze bránil byl taky vyloučen. Naše hráče utkání v nezvyklém čase také nezastihlo v dobré pohodě a tak byl k vidění průměrný fotbal "okresní úrovně".

První poločas se hrál pěší fotbal, naši měli přece jen více ze hry a bylo otázkou času, kdy vstřelíme první branku utkání. Byli to však domácí, kteří po jasné šanci ve 40 min. udeřili v minutě 43 a šli do vedení. Brance předcházela ztráta míče na útočné polovině, nákop na útočníka, Hubený neodhadl odskok míče a na Čahouna se řítila dvojice domácích útočníků. Naši sice kontrolovali hru, ale bez výraznější šance na vstřelení  gólu.

Druhý poločas přinesl kvalitnější fotbal, hlavně naší zásluhou a přišly také konečně gólové situace. Vyrovnání padlo po pěkné kombinační akci, kdy Hájek M. vysunul přesně Daňka J., který samostatný únik po pravé straně zakončil přesnou střelou do šibenice. Do vedení jsme šli po nacvičené SS, Pijáček zleva centroval na zadní tyč, kde zcela zapomenutý Svoboda hlavičkou rozhodl utkání. Za zmínku stojí další naše šance: Hubený, Schuch A., Svoboda a Daněk J. vítězství mohlo být výraznější. Nejlepší brankář OP se vytáhl v 70 min, kdy zlikvidoval jedinou šanci utkání domácích, tečovanou střelu lapil jistě do koše, i když už byl v protipohybu, vynikající zákrok.

Naše hráče nutno pochválit za bojovnost a nasazení, bylo to vítězství vůle, i když se nedařilo fotbalově, přesto dokázali zvítězit a navázat na předcházející utkání, škoda, že jsme nenaplnili normu 3 branek vstřelených venku. Utkání přihlíželo asi 60 diváků a z toho polovina z Daglasu, to je důkazem, že zlepšené výkony přitáhnou zaslouženou pozornost. Ještě více fanoušků lze očekávat jistě za týden Na Mlýniskách, kdy budeme hostit zachraňující se Kořenec.

Podloucký - Hájek P., Hubený, Pijáček, Svoboda - Daněk J., Hájek M. (Tomek), Dvořák (Trubák), Sáňka J., Schuch A. (Kubásek) - Schuch O (Kuběna)

Branky: Daněk J., Svoboda     Asistence: Hájek M., Pijáček

 

Letovice A - SKD přípravka 30:3       Němec 2, Malach

Letovice B - SKD přípravka 12:8     

Holc 4, Němec 2, Malach, Loub

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

velký obdiv

(sansnomF, 1. 5. 2017 18:02)

Vidím, že se v Doubravici narodil nový Václav Hájek z Libočan.Měl by nenechat zahálet svůj talent a napsat Novou kroniku Blanenska, třeba něco o příchodu praotce Daglase, řečeného Olé, na vrch Horky, na památku čehož vystavěli Doubravický hrad. Proč jinde, na to jistě už najde odpověď.

Re: velký obdiv

(jerzy, 2. 5. 2017 6:57)

Díky za nejen vtipný komentář, méně za rádoby vtipný příspěvek. Úroveň některých jedinců, a potřeba její prezentace, je vskutku děsná. Ať se daří i těmto příště lépe!

Brankář

(go go daglas, 1. 5. 2017 8:35)

Co máte porád s tím brankářem??? průměr 2,2 branky na zápas a AŽ 9.místo v tabulce podle obdržených branek, to asi nebude nej golman. Nebo je před ním tak díravá obrana??? jinak komentář o5 nezklamal, pobavení po ránu jak na novinkách.cz v diskuzy :-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-)

Re: Brankář

(pan X, 1. 5. 2017 11:12)

Vrať se na novinky moulo.

Re: Re: Brankář

(go go daglas, 1. 5. 2017 13:20)

když tam nepíšou o dalglasu :-(:-(:-(:-(

Re: Brankář

(Pajasx, 1. 5. 2017 21:34)

Bohužel je nejlepčí!!!!! asi se s tím budeš muset smířit gogo