Jdi na obsah Jdi na menu
 


Lipůvka - SKD 2:3 (0:1)

9. 9. 2023

Lipůvka - SKD 2:3 (0:1)


 

Rozhodčí: BarákOdehnal, Šebela

Úvod: V sobotu ráno, pro naše v nezvyklém čase, nás čekal nováček z Lipůvky, který si chtěl připsat v soutěži 2. vítězství. My jsme přes zaváhání v prvním kole bodovali v každém utkání a v této sérii jsme chtěli pokračovat i dnes. Diváci v horkém letním dopoledni byli zvědaví, jak to dopadne, kdo se bude po utkání radovat.

Utkání jsme začali velmi dobře, naše zkušenosti drželi elán nováčka daleko od naší branky a do poloviny první půle jsme byli v útoku aktivnější. Nejdříve se prosadil Vach T., domácího brankáře však nepřekonal, byl z toho náš 1RK. Zahrával SA na zadní tyčku, škoda nepřesného zakončení DR. V jednom z mála útoků se ukázal i Čahoun a udržel 0 na našem kontě. V 8. min po akci bratrů VT a VZ, posledně jmenovaný přesným pasem našel v 16 DR, chytré zakončení, vedeme 1:0. Další šance přišla v min. 25, Holomek přesně kolmo na DR, v dobré pozici končí tečovaná střela RK. Od tohoto okamžiku převzali iniciativu domácí a Čahoun musel několikrát přesvědčit o svých kvalitách.

Začátek druhého poločasu přinesl gólovou přestřelku. Nejdříve se domácím po skrumáži v MV podařilo vyrovnat. Od nás přišla rychlá odpověď, po akci SA následovalo přesné přehození domácího brankáře VT, bereme si vedení zpět. Úvodní 5 minutovku zakončil domácí útočník povedenou střelou z 18m a je opět srovnáno. Rozhodnutí přišlo v závěru, kdy po faulu na Jelínka se ze SS z 20m přesně trefil VT, když v poslední šanci zápasu vychytal Čahoun domácího útočníka bylo o vítězi rozhodnuto.

Závěr: Důležitá výhra venku přinesla plusové body do tabulky pravdy a také do tabulky OP, což znamená v neúplné tabulce 2. místo. Bodujeme již ve 4 zápase a v této sérii budeme chtít pokračovat i za týden, kdy přivítáme, zatím tápající mužstvo z Lipovce.

Sestava:

Podloucký – Schuch O., Pijáček (Zvejška), Veselý, Maňoušek – Holomek, Jelínek, Schuch A., Vach Z. – Dovrtěl R., Vach T.

 

B: Vach T. 2, DR A: Vach Z., SA, Jelínek

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář