Jdi na obsah Jdi na menu
 


Lipůvka - SKD sobota 16.6.2018

14. 6. 2018

Nominace:

Podloucký, Hubený, Daněk J., Trubák, Hájek M., Veselý, Schuch A. a O., Aujeský, Zvejška, Pijáček, Sáňka J., Hájek P., Sáňka A., Vach, Tomek a Hrazděra

Sraz:15:20

Lipůvka - Doubravice 1:3 (1:1)

 

Rozhodčí: Maňoušek Radim - Jalový Josef, Nečas Jiří. 

 

Cíl splněn, i v příštím roce budeme hrát OP. Konec dobrý všechno dobrý platí snad jen pro umístění, které jsme závěrečným finišem vylepšili na konečné 11. místo. Herně je stále co zlepšovat a na nové trenéry čeká kupa práce. Je však na čem stavět a věřím, že v příštím ročníku se budeme pohybovat v klidných vodách středu tabulky.

Poslední utkání soutěžního ročníku 2017/18 se nám vydařilo, výsledkově i herně. V prvním poločase, který byl rozháraný oboustranným nekvalitním výkonem, jsme si vytvořili dvě šance. První jsme dokázali ve 30 min proměnit, sraženou střelu Daňka J. vrátil do sítě Schuch A. Druhou šanci v 38 min nedokázal Daněk J. přesně zakončit a když domácí na konci prvního poločasu náhodnou střelou vyrovnali, šlo se do kabin za stavu 1:1.

Druhý poločas byl z naší strany podstatně lepší prvního. První šanci po pěkné akci Hubený,  Hájek M. zakončil prudkou hlavičkou v pádu Schuch O. těsně vedle. RK z 65 min jsme dokázali proměnit ve vedoucí branku, přetažený míč Pijáčka na zadní tyčku vrátil volejem do branky Hubený. Kolmou přihrávku Hájka M. ze 71 min mezi obránce dokázal Schuch O. dotáhnout do koncovky a zvýšil na konečných 1:3. Hru jsme měli pod kontrolou a domácí jsme nepouštěli do žádných velkých akcí. Výsledkem byla zasloužená výhra a očekávaný postup v tabulce. Potěšila předvedená hra ve druhém poločase a fakt, že jsme okres udrželi, bez ohledu na výsledky zástupců okresu o soutěž výš.

Podloucký – Sáňka A., Hubený, Veselý, Hájek P. (Tomek) – Daněk J., Hájek M., Aujeský (Schuch O.), Pijáček, Trubák – Schuch A. (Prokop L.)

Branky: Schuch A., Hubený, Schuch O.

Asistence: Daněk J., Pijáček, Hájek M.

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář