Jdi na obsah Jdi na menu
 


Neděle 21. 10. 2018 (Bořitov, Skalice)

19. 10. 2018

Sraz všickni zdraví hráči A i B mužstva v kabinách 13:35. Následuje rozdělení na dvě skupiny.

Doubravice - Bořitov 1:2 (1:0)

 

Rozhodčí: Šenkýř Jiří - Brychta Josef, Ille Viktor. 

 

Derby utkání jsme zahájili velmi dobře. Od začátku jsme větrali obranu Bořitova, hlavně aktivní byla naše levá strana. Dva průniky Schucha A. však končí nepřesným centrem. Adam se dokázal prosadit v 25 min, kdy po samostatné akci si jeho prudkou přihrávku srazil do vlastní sítě hostující gólman. A potom přišlo zahazování šancí: Schuch A. po přesné přihrávce Pijáčka postupoval zleva sám na bránu, bohužel koncovka nepřesná. RK Daňka propadl na zadní tyč, kde nedosáhli Hájek M. ani Hubený. Aut Daňka zakončil střelou bez přípravy Hájek M. těsně vedle. Ovšem největší šanci zahodil Schuch O., který postupoval přímo středem sám na bránu, prudkou střelou ve 100% šanci trefil tyčku. Místo vedení 3:0 končí poločas hubeným vedením 1:0. Hosty v jedné šanci vychytal Čahoun a v druhé nám také pomohla konstrukce branky.

Druhý poločas jsme již nebyli tak aktivní a koledovali jsme si o vyrovnání. Přišlo po naší chybě na polovině, kde se srazili dva naši obránci a hosté nabídnutou šanci dokázali využít. Naše jediná šance druhého poločasu končí po přesném centru Hájka M. bohužel nepřesnou hlavičkou Schucha O. V 78 min naše ztráta míče ne útočné polovině stála u zrodu gólové šance hostů. Po levé straně utekl útočník a jeho přihrávku před bránu si zrazil nešťastně Čahoun do vlastní branky.

  

Velká škoda šancí v první půlce, získat jeden bod ze dvou domácích utkání je málo. Pro zisk 15 bodů a trochu klidné jaro, nám chybí 4 body. Pro jejich získání máme ještě 3 utkání a první možnost nějaké body urvat máme již za týden v Letovicích, kde jistě navážeme na naše úspěšné venkovní zápasy.

Podloucký - Prokop L., Hubený, Veselý, Sáňka A. - Daněk J., Pijáček, Aujeský (Sáňka Jak.), Schuch A. - Hájek M., Schuch O. (Dovrtěl)

Branka: Schuch A.

 

Skalice B - SKD B 3:0 (1:0)

Hrazděra - Sáňka J., Ježek, Sehnal, Tenora - Prokop T., Vašek, Schulze, Beránek - Štoudek, Malach P.

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Průkopník objektivity

(neznámý stejně jako autor recenzí, 21. 10. 2018 21:15)

Když si člověk pročte všechny recenze a dá si je do souvislostí se zápasy na kterých osobně byl, přemýšlí o zdravotním stavu autora, případně zda-li nepíše o jiném teamu i zápasech.
Z pročtených recenzí ve zkratce vyplývá, že SK by měla hrát minimálně divizi a účast v okresu a aktuální postavení v tabulce je jen shoda nešťastných náhod a nevýslovné smůly, jelikož ve všech zápasech byla dle autora Doubravice leším teamem a byla až se stěstím poražena jednoznačně horším soupeřem.
Při takové dávce smůly se nabízí otázka, zda-li má za takové situace smysl pokračovat a neobrátit energii jiným směrem.
Co třeba nechat hřiště oplotit a rozšířit místní výbornou pštrosí farmu o nový výběh??
Nazdar!

Re: Průkopník objektivity

(Znalec, 22. 10. 2018 15:14)

Co třeba místo strkání zobáku do našeho fotbalu, šels na tu výbornou pštrosí farmu, pštrosumr.e.

Re: Průkopník objektivity

(Pajasx, 23. 10. 2018 9:27)

"Průkopníku"
Co je na tomto článku neobjektivní ?

Když chodíš na utkání tak buď nechlastej a nebo vystrč hlavu z písku.

Re: Re: Průkopník objektivity

(Fanousek, 24. 10. 2018 21:27)

Úplně objektivní pajdo

Hlaně slušně

(Proznalec, 22. 10. 2018 20:27)

Je vidět, že reálná herní kvalita odpovídá slovníku