Jdi na obsah Jdi na menu
 


Olešnice - SKD 23. 9. 2018 15:30 hod

21. 9. 2018

Nominace

Podloucký, Daněk J., Schuch O a A., Hájek P. a M., Hubený, Holomek, Pijáček, Trubák, Kuběna, Aujeský, Zvejška, Vladík, Alexa.

Sraz u kabin 14:15 hod. Auta: Holomek, Hájek M a P, Daněk 

Olešnice - Doubravice 0:1 (0:0)

 

Rozhodčí: Hnát Leoš - Nekvinda David, Novák Jarosla

V 7. kole jsme předvedli, zatím náš nejlepší výkon. Domácí jsme, až na dvě výjimky, kdy jsme nechali vyniknout NBOP k ničemu nepustili a sami si dokázali vypracovat v průběhu utkání 6 gólových příležitostí.

První poločas začal za mírného deště, s mírným zpožděním (rozhodčí ze Svitav, utkání odpískali s přehledem) a za naší jasné převahy. Na těžkém terénu jsme dokázali hrát kombinační fotbal bez nakopávání a tím jsme domácí dokonale zaskočili. Nejdříve jsme zahrozili ze vzduchu, dvě hlavičky Daňka a Vladíka skočily těsně vedle. Povedené akce jsme předvedli na levé straně. Ve 30 min si narazil míč Pijáček s Hájkem M. a sám se řítil na gólmana, bránu přestřelil. Ve 35 min vynikl zákrok Čahouna, který v pádu rukou zlikvidoval lobovaný míč, který směřoval do brány. Ve 40 min sólo Schucha A. opět skončilo nepřesným zakončením. I přes naši aktivní hru končí 1. půle 0:0.

Do druhého poločasu nastoupil Zvejška, který hru dokázal oživit, nad jeho majstrštykem, nahrávkou šajtlí po lajně, ala Rosický na Schucha A. kroutili uznale hlavou i domácí fans. V 55 min Hubený zahodil 100% šanci, po RK všichni zůstali stát, včetně gólmana, Zbyňa si naběhl do malého vápna a ze 2 metrů přestřelil bránu. Konečně jsme se dočkali gólu v 71 min., kdy si Schuch A. pohrál s pravým obráncem, poslal přesnou přihrávku na Hájka M., který si věděl rady a tvrdou střelou rozhodl zápas. Další šance po průniku Daňka a jeho bicyklu skončila na brankáři, a když Čahoun zlikvidoval tečovanou střelu do šibenice, bylo rozhodnuto o našem zaslouženém vítězství.

Pochvalu za výkon zaslouží všichni, zápas rozhodli kvalitním týmovým výkonem a dokázali, že si umí poradit i s nepříjemným soupeřem.

Podloucký – Holomek, Hubený, Hájek P., Pijáček – Daněk J., Aujeský, Vladík (Zvejška), Trubák (Schuch O.) – Hájek M., Schuch A.

Branka: Hájek M.           Asistence: Schuch A.

 

Lažánky – SKD B 3:0 (2:0)

Hrazděra – Vašek, Ruta Štoudek, Malach R., Trnečka, Tenora, Dovrtěl, Musil, Malach P., Sáňka J.       

Střídající: Beránek, Sáňka M. a Alexa

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář