Jdi na obsah Jdi na menu
 


Olomučany - SKD 0:4

18. 4. 2022

Olomučany – SKD 0:4 (0:3)

 

Rozhodčí: Pivoda – Musil, Jalový

Úvod: V prvním poločase hra na jednu bránu, domácí trefili pouze jednou zařízení. V druhém poločase se hra v poli vyrovnala, domácí byli aktivnější, na naší straně několikrát úspěšně zasáhl Čahoun. Ovšem, co my jsme z brejků do otevřené obrany zahodili to se jen tak nevidí. Možný konečný výsledek, třeba 2:7, i ten skutečný je však výborný a je nutné hráče pochválit za skvěle zvládnutý zápas na půdě beznadějně posledních Olomučan.

Jak šly minuty: 5 – v první šanci Vach, střelu vyráží brankář domácích na RK. 12 – Daněk zprava, přesně po zemi do středu na nabíhajícího Holomka, střela po zemi k tyči, brankář „šraňky“ 0:1. 16 – domácí obránce krásně našel za obranou Vacha, postupoval společně s DJ na brankáře, zvolil střelu, těsně vedle. 18 – první střela domácích vysoko nad. 22 – Veselý dlouhým centrem  v 16 našel DJ, prodloužil hlavou na Hájka M., střela po zemi 0:2. 27 – po RK končí hlavička Svobody těsně vedle. 28 – Holomek vysunul kolmicí do šance DJ, sám proti brankáři, neuspěl. 30 – velmi podařená střela bodlem po zemi DJ, po přihrávce Vacha znamená vedení již 0:3. 36 a 38 – šance Hájka, první střelu umístěnou vyráží gólman a podruhé akce končí RK. 39 – střelu Daňka vyráží gólman v posledním okamžiku na další RK. 44 Daněk přihrál nabíhajícímu Vachovi, přehození brankáře, na brankové čáře zachraňuje obránce. 45 – první střela domácích trefuje bránu, NBOP byl na místě.

52 – první náznak šance domácích, střela slabá, Čahoun nemá problém. 62 – pěkná klička DJ, zatažení na pravé křídlo, přihrávka po zemi do malého vápna, na nabíhající Hájek M. 0:4. 68 – první 100% šance Dvořáka, sólo končí na pevně stojícím brankáři. 81 – šanci domácích opět s přehledem vyřešil Čahoun. 83 – a opět Dvořák v akci, klička gólmanovi, střela do prázdné z úhlu, boční síť.  Konec utkání.

Závěr: Domácí, před nedávnem aspiranti na titul přeborníka OP ukázali, kam je možné se dostat pokud se nedostávají finance na hostující hráče. Prohrát na půdě současných Olomučan, by bylo velké fotbalové rozčarování. Více nás zajisté prověří příští týden Kunštát B, nepříjemný soupeř, když se mu nedaří, natož, když je na vlně. Uvidíme a necháme se překvapit – příjemně ?.

Sestava:

Podloucký – Stejskal, Pijáček, Veselý, Svoboda (Schuch O.) –Schuch A, Holomek, Hájek M. (Hájek P.) ,Daněk J. – Dovrtěl J., Vach (Dvořák)

B: Hájek M. 2, Holomek a Dovrtěl J.                                  A: DJ 2, Daněk, Vach

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Ubožáku

(Fanoušek z Rudice, 19. 4. 2022 12:21)

Jen ubožák kope do mrtvoly, hlavně že jste se ujali žoldáka Vacha kterej zadarmo nejde ani na trénink

Re: Ubožáku

(predseda, 26. 4. 2022 19:18)

Fanoušku z Rudice dik že mu posíláš penize, ale asi máš špatný číslo účtu.

Re: Ubožáku

(Miloš Vach, 29. 4. 2022 6:12)

Jen ubozak píše něco o Zoldacich, když si nezametl před svým vlastnim prahem.... Jste frustrovanej chudáček, co si myslí, že v Rudici se trénuje a hraje za párek a pivo...to určitě.... No bohužel no, není to jako v Daglasu, kde všichni kluci kopou pro radost a zadarmo víš... Ubohá fanouškovska mrtvolo bez jmena z Rudice....

Re: Re: Ubožáku

(Tonda, 10. 5. 2022 20:58)

Nauč se číst demente, o žoldácích tady psal autor.
Proč teda hrdina Vach zdrhnul z Olomučan a nepomohl jim zadarmo,
když je takovej charakter.
Párek i pivo by tam dostal, seš k smíchu blbe

Re: Re: Re: Ubožáku

(Toník, fanda , 30. 5. 2022 7:35)

Toníku,fanoušku atd. ty musíš mít krásný život

Ubožáku

(Fanoušek z Rudice, 19. 4. 2022 12:21)

Jen ubožák kope do mrtvoly, hlavně že jste se ujali žoldáka Vacha kterej zadarmo nejde ani na trénink