Jdi na obsah Jdi na menu
 


Olomučany - SKD 13. 5. 2018 16:30

11. 5. 2018

Nominace:

Podloucký, Hrazděra, Hubený, Daněk J a M., Trubák, Pijáček, Veselý, Schuch A. a O., Aujeský, Kuběna, Hájek P., Sáňka A., Vach a Tomek

Odjezd: 15:20 od kabin

Olomučany - Doubravice 1:2 (0:1)

Rozhodčí: Kučera Roman - Hlavai Patrik, Zabloudil Viktor. 

 

Důležitá výhra, po nepříliš povedených utkáních venku. Dokázali jsme se vrátit do soutěže o lepší umístění v tabulce na půdě v Olomučanech, kde ještě nedávno živili šanci na přední místa OP.

První poločas začal hezky svižně, první náznak šance ve 2 min, Trubák nedokázal přesně zakončit. Potom přišli ke slovu domácí a jejich série nebezpečných RK. Hrálo se stále nahoru dolů bez větších šancí do 20 min, kdy jsme předvedli přímo učebnicovou akci na pravé straně. Daněk M. našel Pijáčka, který přesně předal míč na rozběhnutého Trubáka, a ten přesným centrem po zemi našel do vápna nabíhajícího Schucha O., střela po zemi a jdeme do vedení. Ve 30 min střela z 20 m od Pijáčka málem skončila v síti (zatím se zastřeloval). Běžela 38 min a opět naše velmi povedená akce, kdy Pijáček stříleným centrem našel na zadní tyčce Schucha A., jeho prudkou hlavičku zastavila tyčka domácí svatyně.

Druhý poločas pokračovala dobrá hra od obou týmů, domácí zvýšili důraz a naši se jim velmi rychle vyrovnali. Po akci Trubáka v 65 min jsme opět nastřelili tyčku, smůla. Přišla 70 min a opět lahůdka, Trubák centroval, míč odvrátil hlavou domácí obránce na rozběhnutého Pijáčka, který střelou ze 30 m z voleje pod víko nedal gólmanovi šanci. Škoda krátkého uspokojení po 2 brance, domácí naši nepozornost potrestali snížením na 1:2. To byla však jejich labutí píseň, naši dokázali s přehledem uhájit potřebné vítězství, i když v závěru ještě domácí trefili tyčku a také se blýskl zákrokem roku na čáře Čahounek.

Rozhodčí: zvládli utkání s přehledem, nepodlehli řvaní domácích fans i bafuňářů, za což byli po utkání odměněni sprchou kvalitní 11 z ČH, domácí zkrátka neunesli porážku a ztrátu 3 bodů

Podloucký – Sáňka A., Hájek P., Veselý, Daněk M. (Tomek) – Schuch A., Daněk J., Pijáček, Aujeský, Trubák – Schuch O. (Hrazděra)

Branky: Schuch O., Pijáček           Nahrávky: Trubák 2

Vavřinec B – SKD B 0:3 (0:1)

Hrazděra – Štoudek, Ruta, Hájek, Odehnal – Schuch A (Sáňka Jak.), Zvejška, Malach R., Tomek – Sáňka J., Nezval

Branky: Nezval, Sáňka, Schuch

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář