Jdi na obsah Jdi na menu
 


POZOR!! SKD - Adamov Neděle 18.8.2019 16:30

13. 8. 2019

Doubravice - Adamov 3:1 (2:1)

 

Rozhodčí: Kuropata Radomír - Nečas Jiří, Stloukal Jaroslav. 

 

Úvod utkání patřil našim hráčům, 4 min Hubený hlavičkuje nad bránu, 6 min Schuchovi A. odskakuje míč v jasné střelecké pozici, v minutě 7 střílí do brankáře Vladík. Běží 16 min ve vápně se snažil o kličku Aujeský, bez úspěchu, škoda, že nezvolil střelu z první. V 19 min po faulu na Schucha A, se přesně trefil ze SS z 20 metrů Vladík (první branka do nových branek, prémie=může nám koupit bečku). V 22 min přesně vysunul Hájek P. na pravé straně Schucha A., který zakončil přesně, ale gólman vyrazil na RK. V 25 min Vladík střílí druhou branku, hlavní píská útoční faul, branka neplatí. V min 30 se také poprvé a naposledy v utkání dokázali prosadit hráči Adamova a po našem nedorozumění v obraně srovnávají na 1:1. V 35 min opět SS z 18 metrů, Vladík střílí k bližší tyči, brankář s námahou vyráží přesně před Aujeskýho, jehož dorážka do prázdné končí nad bránou. V 37 min přesně přihrál Aujeský na Schucha A., který se prosadil v souboji s obráncem v 16, vedeme 2:1. V 39 min nádherný centr do vápna od Hubeného, Daněk zakončuje přesné hlavou, praporek asistenta letí nahoru, škoda , ofsajd????? V 45 min RK Daňka na zadní, kde číhal nekrytý Vach, hlavička těsně vedle.

Druhý poločas jsme opět zahájili aktivně a snažili se vstřelit 3 branku, ve 49 min RK trma vrma a nic, podařilo se v 69 min kdy RK Daňka zakončil na přední tyčce Schuch O. Utkání jsme s přehledem dovedli do vítězného konce, soupeř ve druhém poločase neměl žádnou šanci.

Důležitá výhra v prvním domácím utkání jistě pomůže hráčům ke stabilním dobrým výkonům i  v dalších zápasech. V neděli můžeme potvrdit domácí neporazitelnost, Na mlýniska přijede zatím nebodující Letovice, čekáme těžké utkání s vítězným koncem.

Podloucký - Sáňka A., Hubený, Veselý, Hájek P.(Ruta) - Daněk J., Aujeský (Dovrtěl), Vach, Maňoušek - Vladík (Schuch O.), Schuch A.(Prokop)

Branky: Vladík, Schuch A. a O.

Asistence: Vladík, Schuch A., Schuch O.

SKD B - Lažany 6:1 (3:0)

Hrazděra - Štoudek, Ruta, Sáňka Jak., Prokop - Pokorný, Malach R., Zvejška, Štrof - Sáňka, Kobza       Střídající: Beránek, Kristýn, Dovrtěl

Branky:Dovrtěl 2, Sáňka 2, Štrof a Prokop

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář