Jdi na obsah Jdi na menu
 


Přáteláky na novou sezónu

24. 6. 2021

10. 7. 2021 Rudice - SKD 15 : 00 

Podloucký - Svoboda, Veselý, Pijáček, Stejskal - Maňoušek, Daněk J., Dovrtěl R., Vomela - Dvořák, Schuch A.

Střídali: Schuch O., Dovrtěl J.

První přátelák se našim vydařil po fotbalové stránce, co se týká výsledku je to po předvedené hře zklamání.

V prvním poločase jsme kontrolovali vývoj utkání, lepší jsme byli kombinačně až na koncovku. Domácí zahrozili 2x, hlavou po RK a střelou ze střední vzdálenosti. Naše šance: 2x střely Dvořáka, obě těsně vedle, trestný kop Pijáčka po faulu na Maňouška jen líznul spojnici, akce Dovrtěl, Vomela a na závěr Maňoušek v jasné pozici sražen, penaltou nekončí. Dorážka Maňouška po RK končí v náručí brankáře.

Druhý poločas začal ve stejném duchu jako první,  šancí Schucha O.,  protože jsme však opět zklamali v koncovce, domácí nás z ojedinělého protiútoku potrestali a vstřelili jediný gól zápasu.

18. 7. 2021 Vysočany - SKD 16:00

Podloucký - Svoboda, Veselý, Pijáček, Stejskal - Maňoušek, Daněk J., Dovrtěl R., Holomek - Vach T., Schuch A.

Střídali: Dovrtěl J., Hájek M., Vomela, Pokorný, Aujeský, Vach Z. a Kubásek

Přestřelka, 9 branek, 2:0, 2:3, 5:4. Začátek a konec utkání patřil domácím, našim se dařilo na konci prvního poločasu a v úvodu poločasu 2. Za první poločas jediná naše střela znamenala snížení na 2:1, Stejskal se z dobrých 20 m ve 44 min opřel do míče a střela skončila k překvapení všech v síti. Nástup do 2 poločasu nám vyšel nad očekávání: několik tutovek (největší hlavička Hájka M. do brankáře po přesném centru Vomely). Vyrovnání zařídil Dovrtěl J. bodlem po AV, stejně tak bodlem z hranice 16 zakončil Vach T. 2:3. Závěr patřil domácím, kteří dokázali otočit na 5:4, poslední naši branku zaznamenal Dovrtěl R.

25. 7. 2021 SKD - Vilémovice 16:00

Podloucký - Svoboda, Veselý, Pijáček, Stejskal - Hájek M., Daněk J., Dovrtěl R., Dovrtěl J. - Vach T., Schuch A.

Střídali: Schuch O., Vomela, Dvořák, Pokorný, Aujeský a Kubásek

Trochu hokejový výsledek, hosté jasně kontrolovali hru. Úvodní branku vstřelil Vach T. po RK Daňka J., ale to bylo z naší strany vše. Druhý gól po centru Pokorného vstřelil hlavou Dvořák M.

 

30. 7. 2021 SKD - Kunštát B 18:00

Podloucký - Svoboda, Veselý, Pijáček, Stejskal - Maňoušek, Daněk J., Aujeský, Dovrtěl J. - Vach T., Schuch A.

Střídali: Schuch O., Vomela, Vach Z., Pokorný, Hájek P., Cerhák a Kubásek

Ani na 4 pokus jsme v přáteláku nezažili pocit vítězství, včera jsme byli blízko. Vyrovnané utkání se rozhodlo až v samotném závěru, kdy jsme inkasovali 2 branky a už jsme nestačili odpovědět.

Do vedení šli hosté již v 5 min, naši vyrovnali v min 38 po TK Pijáčka z 20 m. dorážel zblízka Vach T. (faul na Dovrtěla). V úvodu 2 poločasu šli hosté opět do vedení, naši rychle dokázali vyrovnat, po RK Daňka se trefil Svoboda. Měli jsme několik slibných šancí: Dovrtěl, nádherná střela Schucha A skončila na břevně, bohužel nic a tak hosté rozhodli 2 slepenými góly.

Příští víkend začíná soutěž a naši jistě podají lepší výkon a z Letovic si odvezeme první 3 body do tabulky OP.

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář