Jdi na obsah Jdi na menu
 


Přípravné zápasy - jaro 2022

30. 1. 2022
6.2. NE 12.00                 SKD - Jaroměřice UMT Boskovice
V prvním přáteláku jsme změřili síly s účastníkem krajské soutěže pardubického kraje ( I. B třída - po podzimu pěkné 10 místo). Vyrovnané utkání rozhodla přesnější koncovka.  V našem mužstvu se v dobrém světle ukázala dvojice hráčů na postu brankáře, kde oba odvedli nadstandartní výkon (Dovrtěl J. a Daněk J.)
První poločas byla hra vyrovnaná do 20 min, v druhé polovině převzali iniciativu hosté, ale i dnes platilo nedáš dostaneš. Našim se povedla SS ve 35 min, kdy po RK Dovrtěla vsítil první branku utkání hlavou Daněk J.
Druhý poločas jsme začali útočně, šance Schucha O., Vacha a Dovrtěla gól nepřinesly a tak se na druhé straně radovali hosté, v 60 min střelou z 20 m vyrovnali. 65 min Pokorného centr zpracoval u rohového praporku Vach, přihrál Sehnalovi 2:1. V 70 min hosté opět střelou ze střední vzdálenosti srovnávají na 2:2. V 73 min Dovrtěl R. našel přesnou přihrávkou Schucha, přesné zakončení 3:2. V 75 min se povedla individuální akce Dovrtěla R., obešel vše co mu stálo v cestě, včetně brankáře 4:2. V 88 min hosté snižují na rozdíl jedné branky 4:3. V 90 min pečetil výhru opět individuální akcí, tentokrát Jakub D. 5:3 - konec. 
Dovrtěl J. (Daněk J.) - Kubásek, Pijáček, Daněk, Svoboda - Pokorný, Hájek M., Dovrtěl R., Sehnal - Vach, Dvořák
Střídající: Maňoušek, Schuch O.
 
27.2. NE 16.00               SKD - Cetkovice - UMT Boskovice
 
Naše mužstvo, bez několika hráčů základní sestavy na soupeře nestačilo, soupeř ukázal, že po případném postupu do OP bude oživením soutěže. První poločas se hrál vyrovnaný zápas pouze mezi 16, v koncovce nás soupeř jasně přestřílel. 13 min sólo útočníka Cetkovic, přehození brankáře, tyčka, dobíhající Daněk srazil míč do branky 0:1. 15 min opět stejná situace, útok středem zakončen přesnou koncovkou 0:2. 22 min první naše střela mezi tyče - Daněk, brankář chytá. 24 min kombinace hostů na levé straně, přihrávka do 16 klička, střela k tyči 0:3. 26 min střela z 20 m tečovaná 0:4. 33 min centr Daňka do 16, míč propadl k nohám Dovrtěla, střela mezi nohy brankáře 1:4. 43 min Maňoušek přihrál přesně Dovrtělovi, střela k tyči 2:4. Poslední slovo v první půlce měl opět soupeř a po naší chybě zvyšuje na 2:5. 
Druhý poločas naši snahu o úpravu výsledku brzdila nepřesnost v koncovce, soupeř nám dal znovu lekci v produktivitě a proto se skóre zastavilo na konečných 2:8.
Závěr: typický pouťák.
 
Hrazděra - Stejskal, Pijáček, Daněk J., Svoboda - Maňoušek, Hájek M., Dovrtěl J., Schuch A. - Dvořák, Sehnal
Střídající: Dovrtěl R. a Hepp M. 
 
4.3. PA 18.00                 SKD - Voděrady - UMT Blansko
 
Ne, že by náš výkon byl jako noc a den, pouze se změnil soupeř. Bylo znát, oproti Cetkovicím, že Voděrady patří do spodní části tabulky III. třídy. První poločas byl opticky vyrovnaný, Voděrady měli více ze hry pouze ke konci poločasu. Zřejmě však přecenili své síly, ve druhém poločase odpadli a hrálo se pouze na jednu branku. Našim stačil průměrný výkon k navyšování skóre na konečných 9 branek.
Ve 4 min Daněk přesně přihrál Vachovi, opakovaná střela končí RK, v zápase již 3. V 9 min Pijáček centroval do 16, Vach sklepl na Dvořáka 1:0. 28 min další šance Vacha opět končí RK. 32 min hosté v jediné šanci utkání nastřelují tyčku naší branky po dorážce, které předcházel vynikající zákrok Čahouna.  35 min střelu Dovrtěla R vyráží brankář k Vachovi 2:0.
Střelci branek ve druhé půlce: Vach 3, Maňoušek 2, Dovrtěl J. a Schuch A.
 
Podloucký - Schuch O., Daněk J., Pijáček, Svoboda - Schuch A., Dovrtěl J a R, Maňoušek - Dvořák, Vach
 
POZOR ZMĚNA!!!!!! - z neděle na sobotu
 
12. 3. SO 12.00               SKD - Rudice - UMT Blansko
 
Další přátelák s tradičním soupeřem, toho času umístěného v popředí tabulky OP. Na UT se hrál vyrovnaný zápas s lepší koncovkou u soupeře. V prvním poločase první střelu vyslal na branku v 18 min Dovrtěl J. 22 min Daněk přesně odcentroval z pravé strany, Maňoušek na zadní tyči nestačil zakončil= RK. 24 min také Rudice v první šanci, střelu z malého vápna kryje napodruhé Čahoun. A opět Rudice v 26 min centr z pravé strany, Čahoun připraven. 28 min centr Dovrtěl R našel v 16 Schucha A., posunutí míče na Maňouška, střela křížem přes malé vápno těsně vedle. 30 min zahráváme po tečované střele již 3 RK. 32 min nepřesná narážka na útočné 16, rychlý protiútok soupeře, střela pod víko 0:1. Tímto výsledkem končí první poločas.
Nástup do druhé nám vyšel,  po přihrávce Daňka vyrovnal Schuch A. Z naší strany to však bylo vše, soupeř zlepšil kombinaci a navyšoval skóre na konečných 1:4.
Za týden nás čeká generálka na jarní část soutěže, která nám jistě ukáže s jakými ambicemi budeme vstupovat do odvetných utkání OP 2021/22.
 
Podloucký - Pijáček, Hájek M., Stejskal, Svoboda - Daněk J., Dovrtěl R. a J., Maňoušek - Dvořák, Schuch A.
Střídající: Schuch O., Hepp M.
 
 
19. 3. SO 17.00               SKD - Sloup - UMT Blansko.
 
Generálka na jarní odvety se vydařila střelecky, v obranné činnosti je stále co zlepšovat. V prvním utkání doma nás čekají nebezpečné Letovice, věřím, že střelecká forma našim vydrží a obranná činnost se moooooc zlepší.
Vstup do utkání nám zcela nevyšel, 2 min, střela po zemi od tyče do brány 0:1. V 5 min nás zradila rozehrávka, rychlý protiútok 0:2. Přesnost není silnou stránkou také u hostů, využívá toho Vach, sám na brankáře, přehození 1:2, běží 6 min. Svoboda v 9 min přesně přihrál rozběhnutému Dvořákovi 2:2. V 11 min náš první RK zahrával Daněk na zadní tyč, hlavičku Svobody brankář vyrazil, na dorážku Dovrtěla J., byl krátký 3:2. Pěkná střela Vacha do šibenice po přihrávce Dovrtěla J. 4:2. A opět Vach po přihrávce Dovrtěla J. sám před brankářem nezaváhal 5:2 v 16 min. V 23 min Pijáček přesně na levé straně přihrál Svobodovi, průnik do 16 = 6:2. Bratrská spolupráce v 26 min znamená vedení 7:2 - zakončoval Dovrtěl R. V 28 min zazvonila naše tyčka poprvé, v tomto utkání ne naposled. RK v 32. min zahrával Daněk, opět na zadní tyčku, kde připravený Svoboda hlavou přesně zakončil 8:2. Kombinační akci po ose Maňoušek, Daněk, Vach zakončil Dovrtěl J. 9:2. Běží 39 min a hosté střílí 3 branku 9:3.
V druhém poločase se gólový příděl zpomalil. V 57 min po nahrávce Vacha střílí svoji první branku Daněk J. A opět bratrská spolupráce v 65 min, gól střílí Dovrtěl R. 70 min druhá tyčka na naší straně. V minutě 71 se konečně hosté dočkali branky, gól do vlastní sítě Maňoušek. Další branku v min 74 střílí Daněk, asistoval opět Vach. 80 min a tyčka zvoní potřetí. Poslední zářez v 89 min provedl Stejskal po přihrávce Daňka.
 
Podloucký - Maňoušek, Pijáček, Stejskal, Svoboda - Daněk, Hájek M., Dovrtěl J. a R., - Dvořák, Vach
Střídající: Schuch A.
 
 
 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář