Jdi na obsah Jdi na menu
 


Raječko B - SKD 3 :1 (2:1)

20. 8. 2017

2. kolo OP  19. 8. 2017 16:30 hod

Rozhodčí: Fadrný - Jalový, Stejskal

První utkání venku nám příliš nevyšlo, jak výsledkově, tak i herně. Proti prvnímu vítěznému utkání musel trenér udělat dvě změny. Místo Josefa Orla nastoupili Ondra Dvořák, noví hráči v základu to vzali za správný konec a od začátku byli vidět. Škoda, že Ondra musel pro zranění brzy střídat a nemohl tak předvést divákům (hlavně) z Daglasu své umění v koncovce.

Vývoj skóre byl podobný jako v jarním MZ, ale bohužel se nám nepodařil závěrečný obrat.

První poločas jsme zahájili velmi aktivně, hlavně naše levá strana byla nebezpečná. První akci domácí odvrátili, ale druhá již skončila naší brankou. Hájek M. potáhl míč, přesně nahrál Trubákovi, který poslal střílený centr do vápna, kde šel do souboje s domácím nejistým brankářem Dvořák, míč propadl k volnému Schuchovi O., který neměl problém se zakončením. Bohužel v následující minutě domácí srovnali a tím vlastně skončil fotbal v první půli. Naši hráli vysoké míče, domácí v pohodě odvraceli a to bylo vše, až na náš zbytečný faul v blízkosti vápna, který domácí potrestali brankou a šli do vedení a začala ta jejich zdržovací taktika (míč zakopnout, chytit a nevrátit, "vtipná" situace v závěru poločasu, kdy náš Čahoun odkopával ze země od brány a domácí útočník stál proti němu ve vzdálenosti asi 3 metrů a odešel až na pokyn hlavního, asi ze strachu z vyrovnání)

Druhý poločas byl o něčem jiném, naši zlepšili rozehrávku a začali se rodit šance. První hned v 50 min po centru Trubáka zazdil Dvořák i dobíhající Sáňka M. V následující tutovce Daněk J. překopl z malého vápna branku, třetí šanci zahodil Hájek M., kdy průnik do vápna nedokázal zakončit. V dobré pozici se také špatně orientoval Daněk M., a když i po akci Sáňky A. jsme gól nevstřelili, přišel trest na druhé straně. Domácí, kteří celý druhý poločas hráli kulovku, dali třetí branku z RK a bylo rozhodnuto.

Škoda promarněné první poloviny a nepřesnosti v koncovce ve druhé, mohli jsme mít po dvou kolech víc jak 3 body.

 

Sestava:

Podloucký – Tomek., Odehnal, Pijáček.,Daněk J.- Hájek M., Schuch A., Trubák – Sáňka M. (Daněk M.), Dvořák K, Schuch O (Sáňka A.)

Branka: Schuch O

Asistence: Trubák

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

?

(Alois, 21. 8. 2017 18:24)

Nejlepsi golman okresu zklamal? Ted to snad napravi a Sosuvku vychyta s prehledem ;-)

Re: ?

(Pajasx, 21. 8. 2017 20:58)

Lojziku nezklamal,to velký Péťa kterého obdivuješ zklamal hned v 1. kole (3 ks a 2ks jeho) a ve druhém zase 0 teda 1, to náš NGOP žádnou chybu neudělal. sorry

Re: Re: ?

(Alois, 22. 8. 2017 14:53)

Diky a at to o vikendu vyjde zase, budu drzet palecky :-)