Jdi na obsah Jdi na menu
 


Rudice - SKD 2:0 (0:0)

10. 11. 2019

Odehrané zápasy

14. kolo

Sobota 9. 11. 2019 13:30

Drnovice - Letovice 4:1 (1:0)Olešnice - Kunštát B 2:3 (1:2)Olomučany - Vysočany - Šošůvka B 3:0 (2:0)

 

Rudice - Doubravice 2:0 (0:0)

 

Rozhodčí: Chabiča František - Králík Tomáš, Toman Miloš.

 

            Závěr podzimu se nám ne zcela povedl, zisk 1 bodu z dvojutkání s Rudicí je velmi málo. Litovat můžeme ztráty bodů z domácího utkání, včera jsme neměli nárok a proti domácím jsme se celé utkání nedokázali prosadit.

            První poločas se hrál průměrný fotbal na obou stranách, domácí měli častěji míč na kopačkách a snažili se vytvořit nějakou šanci ke vstřelení branky. Což se jim vůbec nedařilo a naopak naši z jediné povedené akce mohli jít do vedení. Ve 32 min nacentroval zleva míč za obranu Maňoušek přesně k nohám Adamovi S. Tři rychlé kroky s míčem a byl sám před brankářem, bohužel ve 100% šanci křižnou střelou po zemi netrefil branku.

            Druhý poločas pokračovala hra v podobném scénáři, až na situaci v 50 min, naši ztratili lehce míč na útočné polovině, domácí se dostali do rychlého protiútoku, do té doby matný domácí útočník se rozběhl, ve svém sprintu předběhl i naše obránce, dokázal přesně zakončit a tím vlastně rozhodnout zápas. Naši se sice snažili, i šance přišly: v 61 min nastřelil Ondra S. břevno a v 68 min po RK Pijáčka se hlavou nedokázal prosadit Vach M. To však bylo z naší strany vše, a když jsme nadechovali k závěrečnému náporu, udeřili domácí v 83 min  podruhé rychlým protiútokem do rozhozené obrany a celkem po zásluze si připsali 3 body do tabulky.

            Až na ten závěr se nám však podzim povedl náramně, zisk 28 bodů je pěkným základem pro jarní část OP. Naši borci jistě, po zasloužené zimní přestávce,  kvalitně potrénují a na jaře budou opět prohánět soupeře a útočit na přední místa tabulky.

 

Daněk M. - Hájek, Hubený, Veselý, Pijáček - Prokop (Schuch O.), Daněk J., Aujeský, Vach, Maňoušek - Schuch A. (Cerhák)

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář