Jdi na obsah Jdi na menu
 


Rudice - SKD 3. 6. 2018 16:30

1. 6. 2018

Nominace:

Podloucký, Hubený, Daněk J., Trubák, Pijáček, Veselý, Schuch A. a O., Aujeský, Sáňka J., Hájek P., Sáňka A., Vach a Tomek

Sraz: 15:25

Rudice - Doubravice 1:1 (1:1)

 

Rozhodčí: Vafka Jan - Barák Hynek, Roučka Jiří. 

Do Rudice jsme přijeli pro 3 body a po průběhu utkání, můžeme konstatovat, že vítězství bylo opravdu blízko a remíza z tohoto utkání je pro nás ztráta.

Od úvodních minut jsme šli vítězství naproti, naše nebezpečné akce z levé strany domácí jen obtížně zastavovali. V 1. minutě ještě bez zakončení, ale ve 2 min Sáňka J. našel přihrávkou Trubáka, který přesně odcentroval na hlavu Daňka, vedeme 0:1. Do 20 minuty jsme měli hru pod kontrolou, další šance volaly po gólu: Schuch A. zblízka do brankáře, opět Daněk hlavou, tentokrát vedle. Domácí postupně vyrovnali hru a díky velmi přísné penaltě ve 39 min i skóre. V závěru poločasu jsme mohli jít do vedení, ale Schuch O. svoje sólo po přesné nahrávce mezi obránce od Aujeského zakončil střelou do brankáře.

Druhý poločas a naše další obrovské šance: Schuch O. opět sám na brankáře a opět nedal. Hlavička Hubeného končí nad břevnem, oživení přineslo střídání, po nacvičeném signálu: aut Daněk, prodlužuje Hájek M., pálí Pijáček přímo do brankáře. Na hranici velkého vápna obešel Hájek M. vše, co mu stálo v cestě, bohužel jeho přesnou střelu vyrazil výborný domácí brankář na RK. Z RK odražený míč vrací volejem opět Hájek M. těsně vedle. Velká škoda zahozených šancí, domácí ohrozili naši bránu pouze jednou, ale Čahoun musel opět ukázat, že je pan brankář. Střelu odraženou od tyče vracel útočník do brány, ale ležící Honzík dokázal míč směřující do branky vykopnout na RK.

Do konce zbývají poslední 2 kola, ještě je 6 bodů ve hře. Na 30 bodů již nedosáhneme, ale i 28 bodů bude v letošním ročníku úspěch.

 

Podloucký – Sáňka A., Hubený, Veselý, Sáňka J., - Daněk J., Aujeský (Hájek M.), Pijáček, Vach (Schuch O.), Trubák (Tomek) – Schuch A.

 

Branka: Daněk J.     Asistence: Trubák

Letovice B – SKD B 3:2 (1:0)

Podloucký – Odehnal, Malach, Ruta, Hájek P. – Sáňka A. (Ježek), Sáňka Jak (Schuch A.), Sáňka J., Kuběna (Sáňka M.) – Tomek, Nezval (Vomela)

Branky: Schuch A. 2

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář