Jdi na obsah Jdi na menu
 


Skalice - SKD 11. 11. 2018 13:30

8. 11. 2018

Nominace

Podloucký, Daněk J., Schuch O a A., Hájek M., Hubený,Pijáček, Aujeský, Veselý, Prokop L., Dovrtěl, Holomek, Sáňka A. a Jak., Zvejška, Vach a Trubák

Sraz u kabin 12:30, odjezd 12:40.

Auta: Hu, Há M., Há P., Sá, Ho, Sch, Da

Skalice - Doubravice 2:0 (0:0)

 

Rozhodčí: Stejskal David - Stanček Martin, Landa Karel. 

 

Dobře, nebyl to dobrý zápas, domácí i my jsme zůstali za výkony posledních utkání. My jsme nedokázali navázat na výkony v ostatních venkovních zápasech a domácí marně hledali akce, které vedly k vítězství 10:0 v minulém domácím utkání. Ovšem co předvedla trojice rozhodčích, v čele s asistentem Landou, to je minimálně na 3x zdrávas a 6x otčenáš a stejně skončí v pekle. To je k rozhodčím vše.

Od prvních minut, na těžkém terénu, bylo jasné, že rozhodne jeden gól. V prvním poločase jsme byli blízko při akcích v 10 min, kdy Pijáček ze 20 metrů trefil břevno domácí branky a v minutě 16, kdy po velmi povedené akci Sáňka A., Schuch A. zakončoval ve vápně nepřesně Hájek M. Ještě jednou nám svitla naděje v min. 35, kdy zakončoval střelou nad branku akci z levé strany Hubený. Ve 40 min. jsme zahrávali SS, Aujeský prodlužoval zeď, byl nemilosrdně sražen loktem domácího hráče do hlavy, místo penalty a vyloučení, musela přijet záchranka a Michal skončil v nemocnici. Reakci domácí lavičky nebudu ani zmiňovat.

Druhý poločas, byl z naší strany ještě horší, než první. Jedinou šanci jsme měli za stavu 0:0 po RK, kdy míč propadl k Hubenému, který nestačil zareagovat a v jasné gólovce selhal. Domácí rozhodli ze dvou SS, první gól z penalty, jasná. Ovšem 2. branka po RK, byla úplně zbytečná.

Po podzimní části a po prvním jarním kole máme 17 bodů, o 6 bodů více než loni. Čeká nás zimní přestávka, přezimování na 10. místě OP je pro všechny zklamáním a výzvou pro jarní odvety. Přejeme brzké uzdravení Michalovi, klidnou přestávku, kvalitní přípravu a hodně bodů v jarní části OP 2018/19.

Na jaře 2019 ahoj, olééééééééééééééééé Daglas.

Podloucký- Holomek (Zvejška), Hubený, Veselý, Sáňka A. - Daněk J., Aujeský (Schuch O.), Pijáček, Schuch A. (Vach) - Hájek M., Prokop (Sáňka Jak.)

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář