Jdi na obsah Jdi na menu
 


Skalice - SKD 3:0 (1:0)

13. 9. 2021

Skalice – SKD 3:0 (1:0)

Rozhodčí: Bureš – Střecha, Cápal

Gólostroj se zastavil, druhá porážka v řadě a 0 vstřelených branek znamená sešup z horních příček tabulky do šedivého průměru. Prohra v derby utkání rozdílem třídy, i když, první poločas sliboval možný export bodů je velký průser.  Byli jsme aktivní, více drželi míč, vytvářeli si šance, to vše do 45 min. Závěr poločasu nám vůbec nevyšel a druhý poločas byl z naší strany o ničem, podobný výkon podali i domácí, ale po zmatcích v naší obraně jim to k vítězství bohatě stačilo.

Jak šly minuty: 2 – po faulu na Hájka zahrával SS Dovrtěl R., zprava na hlavu bratra, nepřesná hlavička z malého vápna. 4 – AV Dańka sražené obráncem na RK. 8 – Schuch rychle rozehrál SS, přihrávkou našel Daňka, který přiťukl Dokoupilovi J. střela do brankáře. 15 – Dovrtěl R. přihrával Hájkovi, přesná kolmice za obranu na Schucha, sám postupoval na bránu, na hranici 16 zpomalil a v jasné šanci se vůbec nedostal k zakončení. 19- první velká šance domácích, v rozhodujícím okamžiku však útočník na velkém vápně upadl. 20 – další šance domácích hráčů, střela z malého vápna mimo. 23 – rychlý brejk našich 3 proti jednomu obránci: Hájek, Daněk a Schuch, který vzal odpovědnost na sebe, místo kombinace volil střelu,  kterou brankář chytil. 24 – trma, vrma v útočném malém vápně, naši nedokázali míč dotlačit do sítě. 25 – střelu Maňouška vyráží gólman k Hájkovi, jeho dělovku vyráží brankář na RK. 28 – Hájek rozehrál do leva na Maňouška, centr na zadní tyč, kde nehlídaný Schuch hlavou netrefil prázdnou branku. 44 – zbytečná ruka Daňka, následuje SS, střela z 25m Čahoun vyráží a kryje i dorážku. Nastavení 1. poločasu- únik domácího levého křídla, první střelu Čahoun sráží, dorážka však končí v síti 1:0.

48 – šance Schucha a Dovrtěla R. bez zakončení. 59 – SS domácích z levé strany, dlouhý nákop do 16, obrana nedokázala dostat míč ven z vápna 2:0. 69 – přesná kolmá přihrávka Hájka na Schucha, který prohrál souboj s domácím brankářem. 70 – povedená střela domácích ze 30m, Čahoun na místě. 81 – stejná situace jako u druhé branky, tentokrát z pravé strany 3:0.

Závěr: takhle se prostě derby utkání nehraje, při vší úctě k soupeři, ve Skalici jsme body zbytečně ztratili. Dobře rozehraný zápas jsme si prohráli sami svým pasivním výkonem ve druhém poločase. V neděli proti VO máme co napravovat a našim věrným fanouškům dokázat, že fotbal hrát umíme po celé utkání.

Sestava:

Podloucký – Stejskal, Pijáček, Holomek (Dvořák), Svoboda – Daněk J. Dovrtěl J., Dovrtěl R., Maňoušek (Schuch O.) – Schuch A.,Háiek M..

 

 

Skalice B – SKD B 1:7 (0:3)

Sestava: Hubený – Štoudek, Hájek P., Sáňka, Ruta – Sehnal, Kubásek, Aujeský, Vach Z. – Zvejška, Dvořák

Střídali: Beránek, Schulze

Branky: Kubásek2, Dvořák2, Zvejška, Schuch O. a Schulze.

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

NBOP

(kuba, 20. 9. 2021 8:22)

Ten pocit, když seš NBOP a poslední manšaft ti nasype pět fíků :DDDD

Re: NBOP

(zdarec, 20. 9. 2021 9:24)

:DDDDDDD

Re: Re: NBOP

(Blu, 20. 9. 2021 9:59)

Chytal hráč kuciiiiii

Re: NBOP

(Znalec, 20. 9. 2021 12:13)

Ten pocit, když ze sebe uděláš blba :-)

Re: Re: NBOP

(zdenek, 21. 9. 2021 11:24)

To znáš dobře, co? Po každé "objektivní" recenzi jsi předsedou všech blbů ;)

VO

(Arsenal, 13. 9. 2021 21:45)

Ztratit body s V. O. by byla silná káva pro místní ultras.