Jdi na obsah Jdi na menu
 


Skalice - SKD 3:3 (3:1)

27. 8. 2023

Skalice - SKD 3:3 (3:1)


 


 

Rozhodčí: OdehnalVolgemut, Skoták


 

Úvod: Skalice po úvodním nezdaru s Lipovcem, chtěla doma poprvé bodovat za 3 body. Naši po výhře nad Sloupem, chtěli potvrdit zlepšenou formu, čekal se derby zápas a tak na dramatický boj bylo zaděláno, diváci se těšili na vyrovnaný zápas a každý věřil tomu svému.

Úvod derby utkání jasně pro domácí, za 13 minut je to již 2:0, střela z 20m do šibenice, dorážka z MV. SS nás vrátila do zápasu, po faulu na Jelínka zahrával nepřímý kop na levé straně Pijáček, centr na zadní tyčku vrátil z těžkého úhlu do sítě Holomek, běžela 15 min. Vach v min 19 vystihl nepřesnou přihrávku a postupoval sám na brankáře, který včasným vyběhnutím šanci zmařil. Po sraženém centru Dvořáka zahráváme v 25 min 1RK. Při akci domácích přesvědčil o svých kvalitách Čahoun a střelu z MV vyráží. 1RK zahrávají v min 32 i domácí, následuje série RK bez zakončení. Gól do šatny, střela z 18 m pod břevno, místo vyrovnání, dvoubrankové vedení domácích.

Druhý poločas očima předsedy.

V kabině o poločase padlo několik slov o tom co je derby zápas a jaký byl náš výkon v poločase prvním. Ne, že bychom vlétli do druhé půlky jako uragán, ale přežili jsme několik šancí domácích (domácí útočník střely z dálky ovládá, ale v soubojích s brankářem má ještě rezervy), když už domácí počítali s jistým vítězstvím udeřili jsme. Nejdříve po RK SA, snížil hlavou Holomek a před koncem přišel velký okamžik pro Pijáčka, z trestného kopu po faulu na Holomka ze střední vzdálenosti, nedal gólmanovi žádnou šanci 3:3, konec.

Závěr: Dobrý bod z venku, ze 3 zápasů, z toho 2 venku, 4 body, dá se říct dobrý vstup do soutěže. Doma nás o příštím víkendu čeká soupeř z Olešnice a znovu je o co hrát.

Podloucký – Stejskal Pe., Veselý., Maňoušek, Pijáček. – Holomek, Dvořák (Schuch O.), Jelínek, Schuch A – , Dovrtěl R.,Vach T.

 

Branky: Holomek2, Pijáček Asistence: Pijáček, SA, Holomek

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Xy

(Xyz, 14. 10. 2023 8:43)

Velmi objektivní report