Jdi na obsah Jdi na menu
 


SKD - Bořitov 1:2 (1:0)

21. 5. 2017

22. kolo OP

21. 5. 2017 16:30

Rozhodčí:        Brach - Brach, Maňoušek

Na Mlýniska přijelo mužstvo z Bořitova k derby zápasu lépe připravené a potvrdilo známou pravdu, že u nás umí překvapit. Takových utkání s tímto soupeřem jsem zažil s podobným výsledkem, například bratři Marečkovi na straně soupeře mohou vyprávět. Je prostě soupeř na koho se doma nedaří a nedaří,  Bořitov patří mezi tato družstva, ne že by byl jasně lepší, ale štěstí stálo na jeho straně. Když už se diváci rozcházeli nespokojeni s bodem přišel blesk jako z čistého nebe a nic 1:2.

První poločas se hrál vyrovnaný zápas na tyčky to bylo 1:1, na branky po naší povedené akci, kdy aut zahrával Trubák na Hájka M., který přiťukl Svobodovi a jeho centr zakončil přesně hlavou Schuch O. to bylo 1:0, ale hosté se také snažili, zahodili několik nadějných šancí, proto byl  výsledek stále otevřený.

Do druhého poločasu jsme opět vkročili levou a tak bylo otázkou času, kdy soupeř vyrovná. Čahoun čaroval a dlouho nás držel ve hře, ale nakonec po rychlém brejku kapituloval a hosté srovnali na 1:1. Naši zabrali a hnali se za vítězstvím, břevno Trubáka a hlavně 100% šance Dvořáka, kdy zcela sám před prázdnou brankou trefil pouze zařízení, tyto šance naši borci zahodili, stejně jako ostatní. Naplnilo se tedy známé nedáš dostaneš a hosté i v 10 v nastavení rozhodli, dlouhý nákop spadl k nohám hostujícímu útočníkovi, pro kterého nebyl problém zakončit.

Tak jako jezdí Bořitov k nám získávat body, také my umíme potrápit Sloup doma a proto věřím, že v příštím kole přidáme tři body potřebné ke klidu do dalších kol. Dnes to nebyl náš den, za týden bude líp a proto všichni Daglas olééééééééééééé.

Podloucký - Sáňka J., Hubený (Pijáček), Hájek P., Svoboda (Sáňka Jak) - Dvořák (Tomek), Hájek M., Daněk J., Schuch A., Trubák - Schuch O. (Daněk M.)

Branka: Schcuch O.

Nahrávka: Svoboda

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

něco končí,jiné začíná

(Znalec, 22. 5. 2017 18:04)

jedna série skončila,druhá nadějně začíná,jsem zvědav jak dlouho vydrží tentokrát