Jdi na obsah Jdi na menu
 


SKD - Bořitov 1:2 (1:1)

11. 9. 2017

5. kolo OP 10. 9. 2017 16:00 hod

Rozhodčí: Švancara – Flek, Stloukal

 

Reparát po debaklu od Šošůvky z minulého domácího utkání se nepodařil. Opět jsme prohráli a těžko už k nám přijede soupeř, který si o branky a porážku sám říkal svým odevzdaným výkonem. Po vydařeném herním projevu z Černé Hory ani stopa, a když nedáme 100% šance, budeme těžko vyhrávat i ve zbývajících utkáních. Bohužel, stále pro nás platí, známe: „První vyhrání z kapsy vyhání“. Po 5 kolech 3 body není moc, ale lepší něco, než nic a svoji bodovou sbírku rozšíříme jistě již v příštím kole ve Sloupě, který také nezačal nijak oslnivě.

První poločas začal z naší strany aktivně, ale hosté se v pohodě ubránili a po úvodních 20 minutách upadla hra do průměru. Za zmínku stojí naše akce z 19 min, kdy na přesný centr Hájka M. nedokázal reagovat Dvořák a po něm i Sáňka (škoda první gólová šance). Hosté se pokoušeli prosadit z brejků, povedl se jediný, kdy však útočník přehodil gólmana i branku. První naše branka (a bohužel i poslední) padla po pěkné kombinační akci ve 26 min., Hájek M. posunul míč hlavou na Dvořáka M., který zatáhl míč po pravé straně, přihrávkou našel bratra, který konečně protrhl střeleckou smůlu 1:0. Za 10 min však přišel nevinný zákrok našeho obránce na hostujícího útočníka, následná SS skončila v naší síti 1:1. Utkání se rozhodovalo v posledních minutách první půle, kdy nejdříve svoje sólo Dvořák K. (po přihrávce Schucha A.) zakončil střelou pouze do brankáře a SS v poslední minutě skončila opět nepřesným zakončením.

Druhá půlka, podobně jako první se odehrávala hlavně mezi šestnáctkami, bez vážnějšího ohrožení branky. Naše obrovská šance, kdy na střílený centr těsně nedosáhli bratři Dvořákovi, byla jedna z mála, ovšem opět gólová. A tak, když se nám nepodařilo dostat míč do sítě, přišla náhodná akce hostů a po nepřehledné situaci střílí rozhodující gól.

Za týden všichni na značkách ve Sloupě!!! OP pokračuje bez zastávky a ve hře jsou opět 3 body.

Sestava:

Podloucký – Tomek., Hájek P., Hubený, Sáňka A. - Hájek M., (Orel) Schuch A., Trubák, (Pijáček) Dvořák M., Sáňka J. (Schuch O.) – Dvořák K,

Branka: Dvořák K.                        Asistence: Dvořák M.

 

SKD B – Vísky B 3:1 (1:0)

Hrazděra – Rutta, Veselý, Štoudek, Prokop L (Kristýn)- Malach R., Tenora, Vach, Holomek – Sáňka Jak. (Schuch O.), Urbánek (Orel)

 

Branky: vlastní 2, Schuch O.

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář