Jdi na obsah Jdi na menu
 


SKD - Boskovice B 27. 5. 2018 16:30

25. 5. 2018

Nominace:

Podloucký, Hubený, Daněk J a M., Trubák, Pijáček, Veselý, Schuch A. a O., Aujeský, Sáňka J., Hájek P., Sáňka A., Vach a Tomek

Sraz: 15:45

Doubravice - Boskovice B 1:3 (1:2)

 

Rozhodčí: Prudil Pavel - Střecha Lubomír. 

V neděli se hrál Na mlýniskách zápas mužstev v rozdílném postavení. My bojujeme o záchranu a hosté hrají na špici tabulky, v herním projevu byl patrný rozdíl. Naši dřeli, bojovali, běhali, ale bohužel na fotbalovější hosty jsme včera neměli. Při troše štěstí jsme mohli pomýšlet na bod, nakonec však výhra hostů byla zasloužená.

První poločas se odehrával souboj mezi vápny do 30 min bez vážnější šance na obou stranách. V poslední 15 minutovce nejdříve udeřili hosté, naši však rychle dokázali srovnat krok. Schuch A. potáhl míč na pravé straně, přízemním centrem našel na zadní tyči Trubáka, jeho střelu brankář vyrazil, stejně si poradil i s dorážkou Schucha O., až při třetí dorážce z kopačky Schucha A. kapituloval. V 42 min Schuch O. krásně přeloboval brankáře, míč však těsně minul branku. Nedáš, dostaneš, hosté po naší chybě zvyšují ve 45 min na 1:2.

V nástupu do druhé půle jsme při snaze o vyrovnání inkasovali v 57 minutě 3 branku a už to začínalo smrdět. Bojovali jsme však dál, v 65 min jsme měli velkou šanci ke snížení. Po faulu na Schucha A. se kopala penalta, kterou však Aujeský s přehledem zahodil. Ne, že by to byl rozhodující okamžik, ale hráči byli chvíli otřeseni. Hráli jsme však až do konce, se soupeřem jsme drželi krok, šance však ne a ne přijít, náznaky ano, ale tutovka ne. Když nás 2x zachránil při šancích hostů NBOP o výsledku bylo rozhodnuto.

Zbývají 3 kola, šance na postup v tabulce trvá, a proto věřím, že již v příštím kole budeme v Rudici bodovat.

 

Podloucký – Sáňka A., Hájek P.,(Tomek),Veselý, Sáňka J. – Schuch A., Daněk J., Vach (Hubený), Pijáček, Trubák – Schuch O (Aujeský)

Branka: Schuch A.         Nahrávka: Schuch O.

 

SKD B- Voděrady 6:0 (1:0)

 

Hrazděra – Štoudek, Ruta. Malach R., Odehnal – Schulze, Sáňka Jak (Kuběna), Holomek, Sáňka J, Tomek – Nezval (Alexa)

Branky: vlastní2, Nezval, Alexa, Tomek, Sáňka J.

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář