Jdi na obsah Jdi na menu
 


SKD - Černá Hora 22. 4. 2018 16:00 hod

20. 4. 2018

Nominace k utkání:

Podloucký, Daněk J. a M., Hubený, Trubák, Pijáček, Veselý, Schuch A. a O., Sáňka A., Aujeský, Sáňka J., Hájek P., Vach, Tomek a Kuběna

Sraz: 15:15 hod.

Komentář:

Rozhodčí: Jalový – Barák, Pivoda

V neděli Na mlýniska přijelo první mužstvo tabulky v čele s nejlepším hráčem okresu Traxlem Z. Na jedné straně boj o postup z OP a návrat do I. B třídy a na straně domácích boj o udržení OP a postup do klidnějšího středu tabulky. Co víc si hráči i diváci mohli přát, utkání jara mohlo začít, karty byly rozdány. A mohu konstatovat na začátku komentáře, že se hrál kvalitní fotbal a to za přispění obou mužstev, domácí za hosty v ničem nezaostávali a v bojovnosti a nasazení a touze urvat 3 body hosty jasně předčili.

První poločas začal opatrně z obou stran, naše zajištěná obrana hosty nepouštěla do větších akcí a vpředu domácí hrozili, v neděli z velmi kvalitních, rychlých protiútoků. V první velké šanci se ocitl ve v 13 min. Daněk M., ale z brejku sám před brankářem netrefil branku. Schuchovi A. chyběl krok k přesnému zakončení a také Trubák zaváhal v rozhodující situaci. V 35 min rozjel akci Daněk M., zatáhl míč na pravé křídlo, zpětnou přihrávkou našel Sáňky A., který poslal do šance Pijáčka. Rosťa střelou z 20 m nachytal vyběhnutého brankáře a přesným lobem pod víko poslal domácí do vedení. Hosté měli také několik šancí, ale obrana pracovala spolehlivě a za obranou byl včera vynikající NBOP Čahoun.

Druhý poločas se hosté hnali za vyrovnáním, v řadě šancí je opět vychytal Čahoun, a když lapil i penaltu bylo jasné, že hosté gól nedají a body zůstanou doma – zaslouženě. I v druhém poločase jsme pouze nebránili, ale měli jsme i několik slibných šancí ke vstřelení gólu: opět Daněk M., Schuch A., Sáňka J.

Získali jsme důležité první body na jaře, cesta do klidných vod však bude těžká, ale nedělní utkání nám ukázalo směr jakým se dát a jak bojovat o příslušnost v OP i pro příští rok.

Podloucký – Sáňka A., Hubený, Veselý, Hájek P. – Daněk M. (Sáňka J.), Daněk J., Pijáček, Aujeský (Schuch O., Tomek)Trubák – Schuch A.

SKD B – Vilémovice B 4:2 (2:1)

Hrazděra – Štoudek, Malach R., Ruta, Prokop L. – Tomek, Holomek, Vach (Kuběna), Vomela – Schuch O., Zvejška (Hájek P.)

Branky: Schuch O.2, Tomek2  

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář