Jdi na obsah Jdi na menu
 


SKD - Kunštát B 1: 0 (1:0)

10. 4. 2017

16. kolo OP    9. 4. 2017   15:30     Rozhodčí: Barák - Flek, Šebela

Na jaře poprvé doma, po sérii přípravných utkání a hlavně po vítězství v minulém kole venku, si Na Mlýniska našlo cestu řada příznivců našich fotbalistů, kteří byli zvědaví na jarní výkony.

Soupeř: Kunštát B přijel v očekávané sestavě, kterou během utkání doplnilo několik dorostenců. Hřiště: připravené podle možností velmi dobře. Rozhodčí: v dobré náladě si před utkáním hodili menší bago ve vápně. Domácí: patřičně nahecovaní a rozhodnutí urvat tři body za každou cenu. Vše připraveno pro první jarní bitvu Na Mlýniskách o body.

První poločas začal opatrně, s řadou nepřesností na obou stranách. Postupně jsme však přebírali iniciativu a přicházely i první šance. Do 20 min tři jasné tutovky, první po nacvičeném signálu, dlouhý aut (Daněk J.) prodlužoval hlavou Kuběna na Schucha O., k dorážce do odkryté branky chyběl kousíček. Druhá šance byla ze hry, kdy po centru Daňka J. nechal v zápase poprvé vyniknout hostujícího gólmana Dvořák, který v jasné šanci selhal. A do třetice opět aut tentokrát zprava (Hájek P.), opět Kuběna prodlužoval a opět Dvořák v jasné pozici hlavou nad. Ve 23 min jsme se dočkali konečně gólové radosti, kdy se po přihrávce Dvořáka zorientoval v malém vápně Schuch O. a přesnou střelou k tyči vstřelil první gól a jak se později ukázalo, gól jediný a tedy vítězný. Další nevyužité šance narůstaly: Schuch O., Schuch A., Dvořák,.... stále 1:0. Hosté za první poločas jednou trefili branku a v jediné 100% šanci zaváhal zkušený Boček, který netrefil naši zívající prázdnou branku ze dvou kroků.

Druhý poločas pokračoval ve stejném stylu, naši zahazovali jednu šanci za druhou a k vynikajícímu výkonu rozchytali brankáře hostů. A co nepochytal brankář vypomohli obránci. Snad vyberu jednu ukázku: Kuběna ve vápně zasekl míč, brankář ležel na jedné straně branky, před bránou dva naši, s Kuběnem i Schuch O. mohl doklepnout do prázdné brány jeden z nich, Martin to vzal na sebe a trefil vracejícího se obránce. Hosté byli stejně jako v první půli v útoku nepřesní a tak utkání skončilo naším zaslouženým vítězstvím.¨

Závěrem: první dvě jarní kola ukázala herní zlepšení, hráči bojují a zisk 6 bodů je pro ně odměnou za nasazení a předváděnou hru - no řekněte " Kdo je má?"

Sestava: Podloucký - Hájek P., Hubený, Daněk M., Pijáček - Sáňka J. (Tomek), Daněk J., Kuběna (Vach), Dvořák - Schuch O., Schuch A. (Sáňka Jak)

Branka: Schuch O.                  Asistence: Dvořák

SKD B - Lažánky 3:2 (1:1)

Hrazděra - Sáňka Jak, Veselý, Malach R., Štrof, Tomek, Vach, Aujeský, Ježek, Zvejška, Sáňka J.

Střídající: Štoudek, Kubásek, Schuch O., Kuběna

Branky: Sáňka J. 2, Vach

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

.

(pozorovatel 2, 10. 4. 2017 12:17)

Teď jsou na řadě Vysočany. Budou body?

Re: .

(pozorovatel, 10. 4. 2017 17:00)

tak to tě nenapadlo nic jinýho, než dat dvojku za mě? Vymysli něco jinýho

Re: Re: .

(pozorovatel 2, 11. 4. 2017 10:37)

Jsi můj idol, tak se nezlob. Ale odpoví někdo? Ty Vysočany by měl někdo poslat zpátky do reality :))

Re: .

(Znalec, 14. 4. 2017 10:25)

body budou,Visočany jsou totiš na prvním místě jen náhodou,lépe řečeno nemají tam co dělat

Re: Re: .

(Captain, 14. 4. 2017 20:46)

Čestina být tvůj kobýlek :D