Jdi na obsah Jdi na menu
 


SKD - Letovice 10. 6. 2018 16:30

8. 6. 2018

Nominace:

Podloucký, Hubený, Daněk J., Trubák, Hájek M., Veselý, Schuch A. a O., Aujeský, Sáňka J., Hájek P., Sáňka A., Vach, Tomek a Hrazděra

Sraz:15:45

 

Doubravice - Letovice 2:1 (1:1)

 

Rozhodčí: Bureš Martin - Stanček Martin, Kroutil Milan

K poslednímu domácímu utkání přijeli Na mlýniska hosté z Letovic, pohybující se v klidném středu tabulky. Od našich se očekával potvrzený zlepšený výkon z Rudice a zisk 3 bodů v rozlučkovém utkání tohoto ročníku. Vyrovnané utkání rozhodla naše přesnost v koncovce a větší touha po vítězství.

První poločas se hrálo převážně mezi oběma šestnáctkami, bez větších šancí na obou stranách. Naše první nebezpečná akce skončila v 18 min. nepřesnou střelou Trubáka. Když se ve vápně ve 28 min neprosadil Sáňka J. a hosté ze hry si žádnou šanci nevytvořili, rozhodli o vývoji první půle SS. Nejdříve se povedla standartka nám, na přetažený volný kop Daňka J. si na zadní tyčku naběhl Hubený a hlavou vstřelil první gól utkání, běžela 37 min. Hosté, však vzápětí srovnali krok, když se prosadili přesnou trefou ze 20 m přes zeď. SS předcházel zbytečný faul po našem autovém vhazování.  

Druhý poločas pokračovala svižná hra, při které si obě mužstva vytvořila několik slibných šancí. Na naší straně stojí za zmínku sólo Schucha O., nepřesně zakončené a závar před brankářem končící nepřesnou střelou Hájka M v 65 min. Hosté nadějné akce nedokázali dotáhnout do finální koncovky. O utkání rozhodla 69 min a akce na levé straně, kdy Trubák centroval do malého vápna, střílený centr odvrátil hlavou obránce na nekrytého Schucha A., který nezaváhal a přízemní střelou rozhodl utkání. Do konce utkání zbývalo ještě 20 min., hosté se snažili vyrovnat, ale naše obrana pracovala spolehlivě a nepouštěla útočníky na dostřel. Domácí hrozili z ojedinělých brejků, také bez gólového efektu a proto se již skóre neměnilo.

Zasloužené vítězství a potvrzení zlepšeného výkonu celého mužstva v závěru soutěžního ročníku. Stále je šance na posun v tabulce a proto i v posledním kole budeme chtít zvítězit na půdě posledního mužstva OP.

Podloucký – Sáňka A., Hubený, Veselý, Hájek P. – Sáňka J. (Zvejška), Hájek M., Daněk J., Vach (Schuch O.), Trubák (Tomek) – Schuch A.

Branky: Hubený, Schuch A.                       Asistence: Daněk, Trubák

SKD 35 – Blansko 35      4:3 (1:0)

Podloucký – Seďa, Kocman, Beránek, Šebánek – Pokorný, Urbánek, Sáňka J., Štěrbáček J. – Hájek P.,Malach P.

Střídající: VachM., Janák, HájekI a M, SáňkaM, Musil,    Šmerda                               

Branky: Sáňka2, Urbánek, Malach

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář