Jdi na obsah Jdi na menu
 


SKD - Letovice 5 : 3 (4:0)

28. 3. 2022

Rozhodčí: Bureš – Nečas, Brach

Úvod: K prvnímu jarnímu utkání Na mlýniskách se dostavil nepříjemný soupeř z Letovic. Zisk 18 bodů a průběžné 8 místo v tabulce předpokládal vyrovnané utkání. První poločas nám vyšel na 1, soupeře jsme drželi daleko od naší brány (až na několik výjimek)  a střelecky jsme se dokázali prosadit. Druhý poločas už utkání nemělo kvalitu prvního a svoji ležérností, jsme umožnili hostům korigovat výsledek, na pro Letovice přijatelných 5:3.

Jak šly minuty: 3 – náš první RK zahrával Dovrtěl R. na zadní tyčku, výskok Svobody, břevno. 11 – útok hostů končí střelou po zemi, Čahounovi pomohl vracející se PO Schuch O. =RK pro hosty. 15 – hosté rozehrávali z vlastní poloviny SS po údajném ofside, k míči se dostal Pijáček, přesně přihrál Dovrtělovi J., střela mezi tyče 1:0. 16 a 18 – dvakrát v akci na levé straně Maňoušek – nic. 19 – střela Vacha z 20 metrů, brankář s námahou vyráží na další náš RK. 23 – dlouhý aut Daňka na Hájka M. končí RK, který Daněk posadil přímo na hlavu Hájka M., který se hlavou nemýlí 2:0. 30 – průnik Vacha do vápna brankou nekončí. 37 – DR přesným lobem na DJ, míč si zastavil těsně u brankvé čáry, centr přeletěl brankáře, Vach neměl problém hlavou zakončit 3:0. 39 – odmávaný ofside Vachovi nepřesně, SS hostů, rychlý útok, střela, vynikající Čahoun kryje. 43 – kombinační akce DR a DJ, přihrávka Hajkovi, ten kolmo na Vacha do 16 = 4:0. 44 – poslední slovo 1. půle patří hostům, útok po pravé straně, první střelu brankář vyráží před sebe, opakované přehození vyřešil na brankové čáře Veselý.

II. poločas – 59 – DJ po zemi do běhu na Schucha A., sám před brankářem nedokázal přesně zakončit. 70 – dočkali se i hosté, útok středem, Čahoun vyběhl na hranici 16, přehození 4:1. 76 – střídající Dvořák se pěkně uvolnil na pravé straně, přihrávka po zemi přes celou 16, na zadní tyči připravený Vach kompletuje hattrick 5:1. 80 – ke slovu se dostávají opět hosté a snižují povedenou akcí na 5:2. 83 – penalta po faulu Pijáčka = Letovice snižují na rozdíl 2 branek. 90 – po RK hostů, náš rychlý protiútok vedený Dvořákem, končí bohužel nepřesnou střelou Schucha A.

Závěr: Vstup do jarních zápasů OP nám vyšel na 2, na 1 tomu chyběl lepší zvládnutý druhý poločas. V tabulce nám patří zatím 7 místo s 21 body a před dalšími zápasy je zaděláno na postup vzhůru. Dobrou jarní formu zajisté předvedeme i další neděli v Knínicích.

Sestava:

Podloucký – Schuch O, Pijáček, Veselý, Svoboda – Maňoušek,,Dovrtěl R.,Hájek M. (Schuch A.),Daněk J.(Dvořák) – Dovrtěl J., Vach

 

Branky: Vach 3, Hájek M., Dovrtěl J.

Asistence: Pijáček, Hájek, Daněk, Dovrtěl J., Dvořák

 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

....Druhé poločasy!!!

(Milhaus, 28. 3. 2022 9:51)

Hoši, ty naše 2.polocasy...To je už labutí pisen a naše achilova pata to vypada

Re: ....Druhé poločasy!!!

(Fanoušek, 28. 3. 2022 14:24)

Kluci se asi nechtěli vydat na krev před pivem. 3 body, hlavně se neposrat....

Re: Re: ....Druhé poločasy!!!

(Milhaus, 29. 3. 2022 13:41)

Ten komentar byl delší, bohužel netusim z jakého důvodu tam zůstala jen tato věta...?!!? 3body super, výhra doma a poděkování přítomným divákům, že přišli v hojném počtu!!!.... A příště se podpis, ty Fanoušku.... Nebo hráči?!? Skd olee!