Jdi na obsah Jdi na menu
 


SKD - Lipovec 3:4 (1:2)

19. 9. 2023

SKD- Lipovec 3:4 (1:2)

 

Rozhodčí: Stria – Cápal, Brach

Úvod: Před výkopem mírným favoritem domácí, hosté zatím s jednou výhrou a nelichotivým postavením v tabulce, přijeli Na mlýniska bodovat a odlepit se ze spodních pater OP. Stejně, jako na jaře ukázali, že se jim proti nám daří a odvezli si domů všechny body.

Utkání jsme začali velmi dobře, běžela 2 min, v dobré pozici netrefil po akci Dvořák, DR, Jelínek branku. Na konci první 10 min nejdříve Čahoun vyrazil nebezpečnou střelu na RK, vzápětí se přesně trefil hostující útočník 0:1. V 18 min měl vynikající šanci Vach T., střelu z 16 brankář vyrazil na tyčku, velká škoda. V minutě 22 přihrál SA do 16 DR, v souboji s obráncem padá, pokutový kop s přehledem proměnil Vach T. 1:1. Po rychlé akci na pravé straně dorazil centr do vlastní sítě Maňoušek 1:2. Střelu Vacha T. z 20 m vyráží gólman na další náš RK, běžela 38 min. V závěru poločasu Dvořák do MV přesně na Jelínka, pod sebe na DR, zblokovaná střela, polčas.

Cíl do druhé půlky, brzy vyrovnat nám tak docela nevyšel, hosté v úvodu 2 poločasu zvyšují na 1:3. Kontaktní branku zařídil střelou po zemi v min 53 DR po přihrávce Holomka. SS Lipovce z 20 m, prudká střela se odráží od břevna do zámezí. Vyrovnání přinesla 60 min, Jelínek na pravé straně na SA, přesný centr do 16, Vach T. hlavou střílí náš 3 gól. Bohužel nám radost z gólu netrvala dlouho, po závaru v naší 16 dorazil míč do sítě hostující útočník a zkompletoval tak hattrick. I přes naši velkou snahu jsme v závěru nedokázali vyrovnat a poprvé v ročníku jsme doma bez bodu.

Závěr: Nedokázali jsme potvrdit získané body z venku, domácí porážka mrzí, zvlášť po vyrovnaném průběhu utkání. Hosté se nakonec ukázali, jako šťastnější tým a připisují důležité 3 body. Příští víkend v sobotu nás čeká Ostrov, 3 nováček OP, udržíme sérii vítězství a dovezeme 3 body.

Sestava:

Podloucký – Schuch O., Pijáček (Sáňka J.), Veselý, Maňoušek – Holomek, Jelínek, Schuch A., Dvořák (Vach Z.)– Dovrtěl R., Vach T.

 

B: Vach T. 2, DR                                                                   A: DR, Holomek a SA

 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Penalta

(SKD, 21. 9. 2023 16:38)

https://youtu.be/W6cm1L-xMcw

Lipovec

(Arsenal , 19. 9. 2023 15:57)

Vzhledem k neobvykle dlouhé době zveřejnění referátu se zdá, že tápající Lipovec zaskočil nejen majitele doubravické tvrze (!?), ale i autora těchto řádků