Jdi na obsah Jdi na menu
 


SKD - Lipůvka 3:2 (1:1)

30. 10. 2017

13. kolo OP  29. 10. 2017 14:00 hod

Rozhodčí: Nekvinda – Paclík, Bureš

Kočka, myš. Takový byl scénář utkání o 13 místo OP. Na Mlýniska přijelo mužstvo z Lipůvky, ne odevzdat body, ale bohužel zastihlo naše mužstvo v dobrém rozpoložení a tak bylo o třech bodech od začátku jasno. Jako na rybách, zaseknout, povolit, potáhnout 1:0. 1:1, 2:1, 2:2 a 3:2, konec legrace ryba do saka a tři body doma.

První poločas jsme začali aktivně, akce Schucha A. 2 min končí střelou těsně vedle, střela Hájka M. v 10 min lízla tyčku a průnik Daňka J končí nepřesnou přihrávkou. Náš úvodní nápor zakončí gólová situace v 22 min, kdy Daněk M. našel přesnou nahrávkou Dvořáka K., který neměl problém se zakončením 1:0. Po velkém zmatku v našem PU hosté srovnávají na poločasových 1:1. Do poločasu jsme však mohli jít do vedení, Schuch A. po autovém vhazování ve 44 min si zpracoval míč, obešel ve vápně vše a skončil bohužel u brankáře.

Druhý poločas začal podobně jako první s aktivitou na našich kopačkách, výsledkem byla branka na 2:1 po přesně rozehraném RK v 60 min Daňka J. se konečně trefil hlavou Hubený. Opět, aby se domácí fans nenudili, hosté po dalším nedorozumění naší obrany vyrovnávají 2:2. Následují naše tutovky: Daněk M. hlavička těsně mimo, střely Pijáčka, Daňka J. a Sáňka A. po gólu přímo volají. Rozhodnutí si pro sebe schovali bratři Schuchovi na 83 min, kdy Adam vybojoval míč pro Ondru, který rozhodl důležité utkání o čumbrlíka OP. Konečně jsme se na závěr odpoutali z posledního místa a v předehrávce můžeme zamířit k dalšímu zlepšení. Již v neděli začínají odvety a nás čeká nebezpečná Olešnice, na kterou však doma umíme a pokud chceme v klidu přezimovat, měli bychom urvat tři body.

Sestava:

Podloucký – Tomek, Hájek P., Pijáček, Sáňka A. – Hubený, Daněk J., Hájek M. (Sáňka J.), Schuch A., Daněk M.(Odehnal)  – Dvořák K. (Schuch O.)

Branky: Dvořák K., Hubený, Schuch O

Asistence: Daněk M., Daněk J., Schuch A.

 

Velké Opatovice B - SKD B  3:3 (1:0)

Hrazděra – Štoudek, Veselý, Malach R., Prokop, Odehnal, Ježek, Orel, Tenora, Sáňka J, Kuběna

Střídající: Zvejška, Schulze

Branky: Kuběna, Prokop, Sáňka J., 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář