Jdi na obsah Jdi na menu
 


SKD - Olešnice 3:1 (1:0)

4. 9. 2023

SKD - Olešnice 3:1 (1:0)

 

Rozhodčí: Volgemut – Skoták, Heger

Úvod: Včera přijela Na mlýniska dosud neporažená Olešnice s cílem udržet sérii a odvézt domů nějaké body. Naši naopak, chtěli navázat na výkon z 2. kola a pokračovat v domácí sérii vítězství. Karty byly tedy rozdány jasně.

Utkání se rozjelo ve svižném tempu, útočné akce se střídaly na obou stranách. Nejdříve hosté zahrávali nebezpečnou SS, Čahoun připravený. Náš rychlý protiútok po přihrávce Vacha nedokázal v 16 přesně zakončit DR, běžela teprve 2 min. V další naší útočné akci se snažil zakončit SA, ale brankáře nepřehodil. Šanci vytvořil v 15 min přesnou přihrávkou Pijáček, bohužel SA v dobré pozici přestřelil. A opět SS pro hosty, běžela 27 min., Čahoun vyráží na 1RK pro hosty. Naši SS vzápětí rychle rozehrál Vach do vápna na Jelínka, v pádu střela mimo. V min 34 zahráváme 1RK, bez zakončení. Dočkali jsme se v 36 min, po faulu v 16 na Vacha si sám faulovaný vzal míč a bezpečně penaltu proměnil. V závěru poločasu Vach přesně na Holomka, z brankové čáry pod sebe, nabíhající Jelínek střílí těsně vedle.

V druhém poločase jsme si vytvořili dvě podobné šance, SA přihrával na bratra, nepodařilo se nám však přesně zakončit. Hosté hráli od 47 min v 10, ale na hřišti nebyl vidět rozdíl, naopak po naší chybě hosté vyrovnali. Dokázali jsme se probrat v závěru utkání, kdy po AV Daňka následovala ruka v pokutovém území, penaltu bezpečně proměnil DR. V min 85 byl v akci Dvořák, jeho přihrávku nedokázal přesně zakončit SA. V samotném závěru přišla třešnička na dortu v podobě SS, z 20m přesně zakončil přímý volný kop Vach, po faulu na DR.

 

Závěr: Doma jsme zatím 100% a se ziskem 7 bodů v horní polovině tabulky. Příští víkend již v sobotu, v nezvyklém čase, nás prověří další nováček OP mužstvo Lipůvky. Budeme na zápas odjíždět s cílem bodovat po 4 v řadě a připsat si nějaké plusové body.

Sestava:

Podloucký – Stejskal, Pijáček, Veselý, Maňoušek – Holomek (Daněk J.), Jelínek (Dvořák), Schuch A., Schuch O. – Dovrtěl R., Vach T. (Vach Z.)

 

B: Vach 2, DR                                                                   A: Vach, Daněk, DR

 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář