Jdi na obsah Jdi na menu
 


SKD - Olomučany 2:2 (2:0)

25. 9. 2017

7. kolo OP  24. 9. 2017 15:30 hod

Rozhodčí: Roučka – Kroutil, Manoušek

Konečně se nám podařilo v neděli zastavit sérii porážek a doma bereme aspoň bod za remízu s Olomučany. Soupeř byl po fotbalové stránce kvalitní, ale po lidské zcela zklamal. Těžko mezi nimi hledat hráče pro cenu fair play (loket v obličeji, bodyčeky, nebezpečné skluzy, z metru prudké balóny do dětí na lavičce,….). Ovšem největším zklamáním byl výkon hlavního rozhodčího.

Nástup do utkání se lépe podařil hostům, již v 10 min zahrávali 4 RK a celkem v pohodě si dokázali vypracovat řadu šancí, ovšem ve velmi dobrém světle se včera mimo jiné ukázal Čahoun v naší brance. Co ten pochytal a i přes 2 obdržené branky patřil k našim nejlepším hráčům. V průběhu poločasu jsme hru vyrovnali a dokázali si vytvořit 3 obrovské šance, z nichž 2 skončily brankou. První padla z penalty, po faulu na Dvořáka K., po našem autovém vhazování následoval ostrý zákrok hostujícího obránce. Nabízenou penaltu Hubený proměnil střelou po zemi pod tělem brankáře. Druhá branka padla po známém „nedáš dostaneš“, hosté zahodili jasnou tutovku a z následujícího brejku po přihrávce bratra se trefil křižnou střelou po zemi Schuch A. Třetí tutovku měl opět Hubený, který hlavou po pěkné SS Pijáčka nedokázal přesně zakončit. Za zmínku stojí hrubý zákrok loktem do obličeje (v přerušené hře) Sáňky J., (první a ne poslední zákrok na tohoto hráče), který zůstal nepotrestán. Pomezní signalizoval hlavnímu, který mu však odpověděl (podle očitých svědků), že si nebude dělat zbytečné problémy.

Druhý poločas pokračoval v podobném scénáři, pouze s tou výjimkou, že hosté dvě šance využili a po zásluze srovnali. Naši bojovali, ale bohužel nám opět odešla koncovka, a když po třetím likvidačním zákroku se Sáňka J. neudržel a dostal ČK od velmi slabého hlavního, bylo jasné, že na zisk tří bodů již nedosáhneme.

Sestava:

Podloucký – Tomek.,(Odehnal), Hubený, Pijáček, Hájek P. – Sáňka J.., Schuch A., Orel (Sáňka Jak), Dvořák K,  - Schuch O, Dvořák M. (Prokop L.)

Branky: Hubený, Schuch A.                    Nahrávky: Dvořák K., Schuch O.

 

SKD B – Vavřinec B 0:1 (0:1)

 

Hrazděra – Štoudek, Veselý, Malach R., Prokop L. – Holomek, Tenora, Aujeský, Ježek (Alexa R.) – Schulze, (Zvejška) Langr 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

autor byl asi na jiném zápase

(reakce, 25. 9. 2017 16:32)

Po sérii nepostrestaných faulů, kdy kromě brankáře kopali všichni hráči Doubravice jak vzteklí nebo spíše jako obvykle, došla hostům trpělivost a přizpůsobili se. Ovšem to až v druhé půli. Jakékoliv delší držení míče totiž bylo o zdraví. Hráči Doubravice pak měli možnost, zahrát si sami proti sobě a nedivím se, že se jim to moc nelíbilo. Co se týče zákeřností a faulů, nemají na okrese konkurenci. Když ovšem pocítí sami stejnou minci jsou to naopak extra plačky.
Dle mého tedy kop, neumíš-li jinak, ale pak aspoň drž hubu, když schytáš zpět.

Po neodpískaný penaltách - ostrý zákrok na nečase a evidentní ruka po odhlavičkování, byste měli rozhodčímu místo kritiky spíše koupit kytku.

Mimochodem ten loket tam byl a zcela úmyslný jako oplácení za neodpískané okopávání. ČK by byla zcela na místě. To není problém uznat.
Zajímalo by mě, co byste dokázali uznat vy, v recenzi totiž nebylo nic, než absolutně jednostrané hodnocení.
NAZDAR

Re: autor byl asi na jiném zápase

(pan X, 25. 9. 2017 18:29)

Kdo ti to z té hlavy vymáčknul? Tohle snad ani nejde vykadit.

Re: Re: autor byl asi na jiném zápase

(panu X, 26. 9. 2017 7:12)

Je mi Tě líto, opravdu

Re: autor byl asi na jiném zápase

(jerzy, 26. 9. 2017 9:01)

Takto by člověk řekl, že přijelo takticky vyspělé družstvo, které dokázalo úspěšně přejmout způsob hry soupeře. I v tomto případě není samotná otázka míry tak podstatná, jako snaha o její nalezení, k čemuž jsou komentář i reakce dobrými příspěvky;-).

Re: autor byl asi na jiném zápase

(Divák, 26. 9. 2017 11:23)

Přispěju svou trochou do mlýna. Viděl jsem překvapivě fotbalově docela slušný utkání - zvlášť na to, že hrál 9. se 14.

Penalta být mohla. Úmyslný loket byl jasná červená. Emoce jiskřily. Červená za kecy, proč ne.

Co mě nikdy nepřestane překvapovat - že bezmozek Čenda Pokoj stále ještě může někde hrát fotbal. Ten chlap je na hřišti absolutně mimo. Do každého souboje s cílem zlikvidovat. A jeho nákop ze tří metrů plnou silou do diváků (děti/důchodci), to je prostě úchylárna.

Magor, který by měl mít fotbal doživotně zakázaný. Totální pako.

Re: autor byl asi na jiném zápase

(pan X, 26. 9. 2017 18:22)

Docela by mě zajímalo, jak jsi přišel na to,že to byla recenze ty nazdárku.

Re: Re: autor byl asi na jiném zápase

(pan Y, 26. 9. 2017 22:32)

tak to Tě zajímá opravdu to nejpodstatnější z toho textu

Re: autor byl asi na jiném zápase

(Pajasx, 27. 9. 2017 21:43)

Pane "reakce" příště raději méně alkoholu mluvíš dost zcestně.
Já odehrál celý zápas, šancí jste měli na 3 zápasy, ale že jste kopita v koncovce za to nemůže ani rozhodčí a natož penalta,zeptej se toho vašeho řezníka jak to bylo ( zasek míč a upad toď vše .), že simuloval zranění klasika kopita co selže, ruka co píšeš se podle pravidel nemá pískat .
Já v klidu uznám že jste nás na šance přehráli, ale Vy v 10-ti by jsme to možná ukopali.
Zákeřných faulú jste měli o hodně víc, spíš teď přemýšlím, který od nás byl zákeřný !
Sportu zdar a ty navštiv očního nebo Jihlavu xd

Re: Re: autor byl asi na jiném zápase

(X, 28. 9. 2017 22:11)

To je vidět že tomu rozumíš jak koza petrželi,
jestli sis nevšimnul, tak váš brankář předvedl výkon, okresu absolutně neodpovídající.
Tak si začni vážit vynikajícího spoluhráče a nemluv o kopytech, podívej se raději, kolik ty kopyta nastřílela jiným teamům!
Pokud teda myslíme tím pojmem oba to stejné, jelikož já to znám psáno jen s y.

Re: Re: Re: autor byl asi na jiném zápase

(pan X, 29. 9. 2017 10:54)

Dokážeš sice odhalit chybu v iy ,ale nevíš co je recenze, a je opravdu důležité vědět co je to za slohový útvar,protože potom by ses nerozčiloval,že je to jednostranně hodnoceno.Studuj chlapče studuj.Navíc kopito s i je psáno úmyslně, aby to podtrhlo neumětelství dotyčných kopit.

Re: Re: Re: Re: autor byl asi na jiném zápase

(X, 29. 9. 2017 12:28)

Díky!
Tedy konečně uznáno, že je to hodnoceno jednostranně,
no a co to je za slohovej útvar je mi opravdu salám.

Btw. podívej se pořádně na počet vašich obdržených branek, ať konečně pochopíš, že máte kvalitního brankáře a nejsi v kabině za debYla ;)

Re: Re: Re: autor byl asi na jiném zápase

(Pajasx, 30. 9. 2017 23:21)

Kozo a petržel moc ti nerozumím si nejlepčí .....

Idioti

(Demence, 25. 9. 2017 13:11)

Vy jste fakt paka, se podívejte jak se prezentujete vy :D :D :D :D hrajete jak bez mozku a budete si stěžovat? Jde vidět že jste opravdu burani okresu :D :D :D