Jdi na obsah Jdi na menu
 


SKD - Ráječko B neděle 16. 9. 2018 16:00

14. 9. 2018

Nominace

Podloucký, Daněk J., Schuch O a A., Hájek P. a M., Hubený, Holomek, Pijáček, Trubák, Kuběna, Aujeský, Zvejška, Prokop T.

Sraz u kabin 15:15 hod. 

Doubravice - Ráječko B 2:1 (1:0)

 

Rozhodčí: Kropáček Pavel - Vykopal Filip.

Ve včerejším utkání Na Mlýniskách prvního s posledním nebylo v průběhu zápasu poznat, které mužstvo je vlastně první, a které poslední. Naši borci zaskočili zkušenější hosty nátlakovou, celoplošnou hrou a ve vysokém tempu vydrželi celý zápas.

Od prvních minut se hrálo nahoru dolů, šancí se však mnoho neurodilo. U hostů stojí za zmínku trma vrma po nepřesném odkopu našeho obránce a lehce líznuté břevno po střele ze střední vzdálenosti. Naši se předvedli v minutě 27, Aujeský přesně vysunul mezi obránce Schucha A., který na pravé straně obešel dva bránící hráče, přesně našel zpětnou přihrávkou ve vápně Hájka M., který akci zakončil střelou pod víko. Do kabin jsme šli zaslouženě s jednobrankovým vedením (pouze, protože slibný brejk ukončil hvizd velmi nepřesného hlavního a penalta byla, nebyla?).

Druhý poločas pokračovala z obou stran kvalitní kopaná, naši se snažili o druhou branku a hosté se hnali za vyrovnáním. V 66 min po nahrávce Schucha A. se předvedl Aujeský, přesným lobem zpoza 16 nachytal gólmana na hruškách. Střídání se povedlo Schuchovi O., který se dostal během 10 min do dvou tutovek. Hosté otevřeli obranu a naši to bohužel nedokázali využít, i přes snížení v závěru jsme hostům víc nepovolili a zaslouženě jsme urvali první tři podzimní body. Znovu jsme si ověřili, že proti kvalitnímu soupeři odvedeme kvalitní výkon, škoda, že stejně nehrajeme i proti ostatním týmům.

 

Podloucký – Hájek P., Kuběna (Holomek), Hubený, Pijáček – Zvejška (Trubák), Daněk J., Aujeský (Dovrtěl), Alexa (Čada) – Hájek M., Schuch A (Schuch O.)

Branky: Hájek M., Aujeský                                   Asistence: Schuch A 2

 

SKD B – Voděrady 2:7 (1:4)

 

Hrazděra – Štoudek, Malach R., Ruta, Vašek – Vach, Tenora, Schulze, Sehnal, ProkopT., Charvát

Střídající: Sáňka J., Trnečka, Ježek, Dovrtěl, Čada

Branky: Vach, Tenora

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář