Jdi na obsah Jdi na menu
 


SKD - Ráječko B sobota 7. 4. 2018 0:2 (0:1)

6. 4. 2018

Nominace k utkání:

Podloucký, Kuběna, Hubený, Schuch O. a A., Daněk J. a M., Sáňka A., Veselý, Pijáček, Zvejška, Aujeský, Vach, Tomek L.,Dvořák K., Trubák, Hájek M., Prokop L.

Sraz 14:45

Komentář:

K prvnímu jarnímu utkání přijel Na mlýniska soupeř ze spodní části tabulky a proto povinnost velela doma vyhrát. Bohužel jsme vyrovnané utkání do vítězného konce nepřivedli. Stručně: soupeř měl 4 šance z toho dvě využil, my jsme měli také 4 šance a nic. To byl hlavní rozdíl v utkání - koncovka.

První poločas začali lépe hosté a první šanci ve 3 min nezakončili, my jsme odpověděli šancí Dvořáka, která byla 100%, v jasné pozici Kamil netrefil bránu. Platí nedáš dostaneš, hosté se v 11 min již prosadili a nabídnutou šanci, kdy jsme nechali zcela volného útočníka proměnili ve vedoucí gól. Hra byla vyrovnaná a opět jsme měli obrovskou šanci v 25 min, kdy šel sám na brankáře Pijáček, ale opět netrefil branku, velká škoda. V závěru poločasu se hosté dostali do druhé šance, ale také byli nepřesní. Po velmi přísně nařízené penaltě za nastřelenou ruku ve vápně zahrávali hosté ve 45 min penaltu, Čahoun se vytáhl a PK kryl. 

Druhý poločas začal naší obrovskou šancí, kdy Trubák přesnou přihrávku vyřešil sám před bránou střelou nad. Hra byla vyrovnaná až do 68 min, kdy se opět prosadil střelecky disponovaný útočník hostů a vstřelil nám 2 branku. Naši poslední šanci z RH zazdil Hubený, který hlavičkoval slabě do brankáře.

Boj u udržení OP pokračuje příští týden v Krmelec aréně, kde se nám tradičně daří a nic jiného než 3 body nepřichází v úvahu. 

Sestava 

Podloucký - Sáňka A., Hubený, Veselý, Daněk M. - Schuch A (Schuch O.), Aujeský (Prokop), Daněk J., Pijáček, Dvořák (Trubák) - Kuběna (Tomek)

 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář