Jdi na obsah Jdi na menu
 


SKD - Rudice 1:1 (0:0)

3. 11. 2019

Odehrané zápasy

Neděle 3. 11. 2019 14:00

Vysočany - Šošůvka B - Olomučany 2:2 (0:2)Bořitov - Skalice 3:8 (0:2)Ráječko B - Velké Opatovice 4:5 (2:3)Letovice - Drnovice 5:1 (3:0)Jedovnice - Adamov 9:0 (4:0)Kunštát B - Olešnice 1:1 (0:1)

Doubravice - Rudice 1:1 (0:0)

 

Rozhodčí: Nejezchleb Miroslav - Zukal Ladislav, Ropek Stanislav.

 

            Poslední podzimní kolo vyrovnalo pořadí v tabulce OP, zaváhání favoritů SKD, Olomučan a Kunštátu B, využilo mužstvo Jedovnic, výhrou se dotáhlo na špici. Po podzimu jsou 4 mužstva srovnána do 2 bodů, jarní odvety proto slibují zajímavé souboje o pozici lídra a postupujícího družstva do I. třídy.

            Na Mlýniskách se dnes utkala mužstva z popředí tabulky, natěšení diváci se těšili na uragán šancí a jasné tři body pro domácí. Pravdou je, že výkon obou mužstev byl rozpačitý a diváci mohli být mírně zklamaní. Výsledná remíza je jistě úspěchem pro hostující Rudici, boj se odehrával mezi dvěma 16, s postupem času bylo jasné, že rozhodne jedna branka, padly dvě, ale obě za velkého přispění domácích, jak první branka do sítě hostů, tak i vyrovnávací do naší sítě.

            Běžela 1 min,  RK zahrával Pijáček, na zadní tyčce netrefil přesně míč Hubený. Ve 14 min po přihrávce Daňka J. postupovali na branku bratři S, Ondra zprava, místo přihrávky na volného Adama vlevo, volil střelu, brankář kryje, škoda 100% šance. Ve 24 min se vytáhl NBOP a s přehledem zlikvidoval vynikající šanci hostů. A to bylo v prvním poločase ze šancí vše.

            Druhý poločas začal aktivně střídající hráč Dovrtěl, v 49 min a v 56 min střílí do brankáře a těsně vedle. Do třetice běžela 56 min a Dovrtěl potřetí a ve 100% šanci po akci: Daněk J., Aujeský, netrefil z malého vápna branku, velká škoda. V 60 min zahrával SS Daněk J. přesně na hlavu Pijáčka, zakončení těsně vedle. Dočkali jsme se v min 64, Daněk M. posunul míč na rozběhnutého Pijáčka a jeho přesný centr zleva našel ve vápně Schucha A., který neměl problém přesně zakončit 1:0. V 76 min zahrával hlavou malou domů Veselý, Čahoun byl však již v pohybu dopředu pro míč, který však propadl ke zcela volnému hostujícímu útočníkovi, před odkrytou brankou neměl žádný problém zakončit a stanovit konečný výsledek 1:1. I přes velkou snahu v závěru se nám již druhou branku nepodařilo vstřelit a proto se útok na první místo odkládá na jarní odvety.

            Jarní odvety začínají již příští týden utkáním v Rudici,  při současné formě našich ve venkovních utkáních věřím v zisk 3 bodů a posunu v tabulce vzhůru.

            P.S. Musím také zmínit korektní vystupování obou laviček, což nebývalo vždy v těchto vyhecovaných utkáních zvykem (zvláště ze strany Rudice).

Podloucký - Sáňak A., Hubený, Veselý, Pijáček - Daněk J., Aujeský (Vach), Holomek, Daněk M. - Schuch O. (Dovrtěl), Schuch A. (Prokop)

 

Branka: Schuch A.                                      Asistence: Pijáček

 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář