Jdi na obsah Jdi na menu
 


SKD - Rudice 1:2 (0:1)

11. 4. 2022

SKD – Rudice 1:2 (0:1)

 

Rozhodčí: Roučka – Skoták, Malits

Úvod: V neděli přijel lídr tabulky z Rudice, v utkání solidní okresní úrovně od začátku tahal za kratší provaz. Naši se však předháněli v zahazování šancí, nedokázali proměnit i 100% šance v úvodu utkání. Byli jsme i častěji u míče, co je to však platné, když hosté i to málo co si vypracovali, dokázali proměnit a odvážeji si 3 body.

Jak šly minuty: 1 – Schuch A. zaútočil po pravé straně, centrem za obranu našel na zadní tyčce bratra, který ve 100% šanci sřílel vysoko, brankář míč vyrazil na RK. 4 – spolupráce další bratrské dvojice:DR nahrával a DJ střelou v 16, po zemi těsně minul branku. 9 – a opět DJ střelou z hranice 16 branku netrefil (těsně nad). 10 – s chutí hrající DJ se uvolnil tentokrát na levé straně, zatáhl míč do 16, střelu z úhlu brankář vyráží nohou. 13 – Hájek M. na Schucha A., akce pokračuje k DJ, střela, nepřehledná situace v malém vápně končí razantním odkopem. 21 – SS hostů z 25m, přímá střela po větru překvapila všechny bránící hráče 0:1. 26 – dlouhý aut Daňka do 16 prodloužil patičkou Hájek na Schucha O., střela z otočky, těsně mimo. 31 – skvělé uvolnění DJ v 16, sám proti brankáři, který opět střelu vyráží mimo 16 (další 100% šance).

60 – jeden z mála útoků hostů po levé straně, centr za obranu přes celou 16, na zadní tyči sráží útočník hostů tělem míč do sítě 0:2. 70 – střela DJ po zemi těsně vedle. 71 – ve velké šanci se nadvakrát nedokázal prosadit Schuch A. 72 – SS zahrával Veselý přesně na hlavu Hájka M., zakončení hlavou 1:2. 77 – Stejskal v roli útočníka se kličkou zbavil obránce přesně nacentroval, Hájek M. „rybička“ těsně vedle. 90 – poslední šanci měl Stejskal, jeho hlavičku po centru Hájka M. opět kryje, velmi dobře chytající brankář hostů.

Závěr: Lépe než kapitán hostů, bych utkání nezhodnotil, kolem 70 min na spoluhráče zakřičel: „……….hrejte, jsme horší“. Jak jsme se již několikrát přesvědčili, i horší tým může vyhrát. Čekají nás dvě utkání venku a snad nějaké body přivezeme, třeba hned z Olomučan.

Sestava:

Podloucký – Stejskal, Pijáček, Veselý, Svoboda –Schuch O., Dovrtěl R. (Holomek), Hájek M. ,Daněk J. – Dovrtěl J. (Dvořák),Schuch A. (Dvořák)

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Hodnocení

(Taky nezaujatý, 12. 4. 2022 22:23)

Rudice dokázala poskládat 11 lidí? Rudice měla na soupisce 16 hráčů a 4 střídala, Doubravice 15/2. Hodnocení by mělo být jaké? To co se Vám líbí? Utkání skončilo 1:2 tečka. Přečtěte si to objektivní hodnocení na webu Rudice existuje-li.

Hodnocení

(Nezaujatý fanoušek, 12. 4. 2022 9:20)

Na to, že Rudice byla ráda a dokázala poskládat 11 lidí, tak si myslím, že slušný výkon a hráli co potřebovali. Navíc šancí také měli dost :D Škoda, že hodnocení není příliš objektivní :)

NBOP

(Zdenek, 11. 4. 2022 12:35)

To máš tak, když jeden z nejlepších brankářů okresu ukáže tomu průměrnému, kde je kvalita.
25 metrů :D :D
Kdyby za Rudici chytal ten váš, tak jste je šmikli jak nic ;)