Jdi na obsah Jdi na menu
 


SKD - Rudice 3:1 (2:1)

16. 10. 2017

11. kolo OP  15. 10. 2017 15:00 hod

Rozhodčí: Zukal – Reschovský, Cápal

Po třech venkovních utkáních se konečně domácí hráči i fans dočkali utkání na oblíbených Mlýniskách s nepříjemným soupeřem. V neděli přijelo mužstvo z čela tabulky OP a po našich zlepšených výkonech, hlavně v Boskovicích, se očekával vyrovnaný zápas. Utkání splnilo očekávání, hrál se velmi dobrý fotbal a to hlavně naší zásluhou, hosté po celé utkání tahali za kratší provaz. Přitom nálada před utkáním nebyla veselá, když přišel Čahoun a oznámil zranění, do branky nastoupil debutant Daněk M. (podal skvělý výkon), pro celé mužstvo to byl jasný signál vyždímat ze sebe všechny síly a vybojovat důležité tři body.

A bylo ještě hůř, již ve 2 minutě musel střídat pro obnovené zranění Trubák, ale utkání se i tak rozjelo ve velkém stylu. Ve 3 min likvidoval s přehledem sólo zástupce Čahouna, v 7 min jsme šli do vedení po spolupráci Dvořáků, Kamil přesně odcentroval na hlavu Daňka J. pro kterého nebyl problém hlavou přesně zakončit. V 10 min mohlo být 2:0, ale Kamil D. trefil z metru pouze tyčku branky, po pěkné akci z pravé strany, Hájek M. našel Schucha A a ten přesnou nahrávkou na zadní tyčce Kamila. V 24 min hosté po střele z 20 metrů vyrovnali, ale dál měli velké problémy s našimi SS. Po jedné z nich Hájek M. hlavou mířil těsně nad bránu. Do vedení jsme šli ve 28 min po přesném pasu Hájka M. na Schucha A., který si pohrál s obranou hostů a přízemní střelou nedal brankáři šanci. V závěru hosté nedokázali proměnit jasnou tutovku a tak se šlo do kabin za příznivého stavu pro domácí.

Druhý poločas pokračoval náš kvalitní výkon a opět po jedné z našich povedených SS jsme měli velkou šanci na vstřelení gólu, Hájek M. po rozehrávce Hubeného hlavou trefil břevno. Hosty jsme ve zbytku utkání do šancí nepouštěli a hru kontrolovali po celý zbytek zápasu, třešničkou v závěru byl parádní dlouhý pas předsedy na Dvořáka K., který se řítil sám na brankáře, aby s přehledem pojistil naše vítězství.

Tři body s Rudicí, tři vstřelené branky, nastřelená tyč a břevno, co víc si můžeme přát?? (Vyhrát v Letovicích). Zasloužené vítězství!!!

Daněk M. – Tomek., Hájek P., Hubený, Sáňka A. - Pijáček.,Daněk J. (Schuch O.), Hájek M. (Sáňka J.), Schuch A., Trubák (Dvořák M.) – Dvořák K,

Branky: Daněk J., Schuch A., Dvořák K.

Asistence: Dvořák K., Hájek M., Hájek P.

 

Šo – Bos 1:3   ČH – Rá 4:1  Bo – Ad 6:2   Sl – Ol 1:3      Olo – Li 4:2    Sk – Le 5:2   

 

SKD B – Letovice B 3:2 (2:1)

Hrazděra – Prokop L., Veselý, Malach R., Sáňka Jak (Rutta)-Tenora, Vach, Ježek, Holomek – Kuběna (Sáňka J), Zvejška (Aujeský)

Branky: Kuběna a Duši, Joži

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář