Jdi na obsah Jdi na menu
 


SKD - Skalice 27. 5. 2018 16:30

18. 5. 2018

Nominace:

Podloucký, Hrazděra, Hubený, Daněk J a M., Trubák, Pijáček, Veselý, Schuch A. a O., Aujeský, Sáňka J., Hájek P., Sáňka A., Vach a Tomek

Sraz: 15:45

 

Doubravice - Skalice A 3:1 (1:1)

 

Rozhodčí: Psota Tomáš - Vafka Jan, Nečas Jiří.

Derby utkání Na mlýniskách začalo velmi rozvážně. Hosté se nepouštěli do žádných větších akcí a naši se jim přizpůsobili, žádný počáteční tlak od domácích se nekonal. První nebezpečná střela na bránu v 17 min od Pijáčka znamenala RK a naší první gólovou radost. Na přesně zahraný RK Daňka J. si naběhl Pijáček a přesnou hlavičkou nás poslal do vedení. Hosté pokračovali v taktice „uspávání hada“ celý první poločas. V 30 min, jejich první nebezpečná střela skončila na břevně naší branky. Uspat domácí se podařilo dokonale, a když se nepovedla první střela, dali jsme si sami opět vlastní gól. Do konce poločasu se již skóre neměnilo, a proto šli do kabin spokojenější hosté.

O zápasu rozhodl náš bleskový nástup do druhé půle. Konečně jsme přestali chrápat a po 2 vydařených akcích jsme zvýšili postupně na 3:1. Nejdříve si v 50 min Daněk vyměnil míč se Schuchem A. a střelou z 20 metrů nedal hostujícímu brankáři šanci. O minutu později padla branka z podobné akce jako minulý týden v Olomučanech. Trubák se na levé straně pěkně uvolnil, na jeho přesný centr do vápna si naběhl Schuch O., který zblízka přesně zakončil. To bylo z naší útočné činnosti vše, utkání jsme s přehledem dovedli do vítězného konce. V průběhu 2 poločasu ještě 2x zahrozili i hosté, v 70 minutě trma vrma na naší brankové čáře končí dlouhým odkopem do bezpečí a v 80 min se vytáhl NBOP Čahoun a zneškodnil střelu ze SS do šibenice.

Závěrem: my jsme naše 3 šance proměnili, hosté ze 3 pouze jednu a proto body zaslouženě zůstávají doma. Držíme zatím doma 3 zápasovou sérii bez porážky, za týden budeme mít šanci pokračovat v domácím utkání s Bozakem B. Jedině vítězství nám pomůže dostat se z nelichotivé 13 příčky OP a zaručit postup v tabulce

Podloucký – Sáňka A., Hájek P., Veselý, Sáňka J. (Tomek) – Schuch A., Daněk J., Pijáček, Aujeský (Vach), Trubák – Schuch O. (Hubený)

Branky: Pijáček, Schuch O. a Daněk J.          Asistence: Daněk J., Trubák a Schuch A.

SKD B – Skalice B 2:4 (1:3)

Hrazděra – Odehnal, Ruta, Štoudek (Sáňka J.), Malach R. – Sehnal, Zvejška, Hubený (Sáňka Jak) Holomek – Tomek, Nezval (Sáňka M.)

Branky: Tomek, Sáňka J

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář