Jdi na obsah Jdi na menu
 


SKD - Skalice 4. 11. 2018 14:00 hod

1. 11. 2018

Nominace

Podloucký, Daněk J., Schuch O a A., Hájek M., Hubený,Pijáček, Aujeský, Veselý, Prokop L., Dovrtěl, Holomek, Sáňka A. a Jak., Zvejška, Vach a Trubák

Sraz u kabin 13:15

 

SKD - Skalice 3:1 (1:0)

Do posledního dvojutkání podzimní sezóny jsme nakročili úspěšně. V derby utkání jsme přivítali Na Mlýniskách sousední Skalici a bylo to derby se vším co k derby patří: emoce, souboje, karty, přesný, nepřesný rozhodčí (hlavní i asistenti). Hlavně se, ale hrál fotbal zajímavý, bojovný  a pro domácí na závěr i úspěšný. Již dnes se všichni těšíme na odvetu příští týden ve Skalici.

Utkání začalo za mírné převahy hostů a zdálo se, že domácí budou pokračovat ve výkonech na domácí půdě, kde se jim  příliš na podzim nedaří. Obrat nastal ve 31 min, kdy po přihrávce Aujeského střílel na bránu Sáňka A., jeho střelu tečoval hostující obránce do vlastní sítě a to byl signál k obratu ve vývoji utkání. Od tohoto okamžiku hosté tahali v první půlce za kratší konec provazu.

Druhý poločas začal velmi svižně, Čahoun ve svém výběhu ven z šestnáctky minul míč a na brankové čáře zachraňoval Veselý, v zápětí se tlačil do šance Schuch O., ale nedokázal zakončit.  Ve 49. min hosté zahrávali aut, míče se však zmocnil Hájek M., na pravé straně se uvolnil, přesně přihrál na Schucha O., který nezaváhal a nabídnutou šanci proměnil. Za stavu 2:0 několikrát zahrozili i hosté, k snížení byli blízko v 52 min, kdy po závaru v našem pokutovém území končí míč nad brankovou konstrukcí. Během druhého poločasu jsme mohli skóre ještě navýšit: Pijáček, Hubený, Schuch A., ovšem i hosté měli několik slibných šancí ke snížení a k obratu ve vývoji utkání. Derby se rozhodlo definitivně v 63 min, kdy si pohrál po nahrávce Hubeného s obranou hostů Schuch A., pravá, levá, střela 3:0. Zkušená domácí obrana dovolila pouze čestný úspěch hostům v závěru utkání, kdy se prosadil velmi dobře hrající útočník hostů (č. 14).

Podzimních 17 bodů je vcelku slušný výsledek a dobrý základ pro jarní odvety. Pokud se podaří udržet současný kádr a odolat lákání pro některé hráče od mužstev ze III. třídy (konkrétně Svitávky) věřím, že současný kádr má na to zaútočit na jaře na bednu OP.

Podloucký - Holomek, Hubený, Veselý, Sáňka A. - Prokop L. (Schuch A.), Aujeský (Trubák), Pijáček, Daněk J.,- Hájek M. (Tenora), Schuch O. (Dovrtěl)

 

Branky: Sáňka A., Schuch O., Schuch A.

Asistence: Aujeský, Hájek M., Hubený

 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář