Jdi na obsah Jdi na menu
 


SKD - Sloup 14. 10. 2018 v 15:00 hod

12. 10. 2018

Nominace

Podloucký, Daněk J., Schuch O a A., Hájek P. a M., Hubený,Pijáček, Trubák, Aujeský, Veselý, Alexa, Prokop L., Dovrtěl, Holomek??, Zvejška??

Sraz u kabin 14:15 hod 

Doubravice - Sloup 1:1 (0:0)

 

Rozhodčí: Burgr Štěpán - Ondráček Libor. 

 

V neděli se Na Mlýniskách nehrál pěkný fotbal. Obě mužstva předvedla velmi průměrný okresní fotbal. Naše výkony doma a venku jsou jako noc a den, zatím se nám doma nedaří navázat na úspěšné venkovní zápasy.

V prvním poločase se nám podařili pouze dvě akce, které jsme dotáhli do koncovky. Ve 13 min centr Trubáka na Schucha O., končí nepřesnou hlavičkou a v minutě 22 prudká střela z 20 metrů Schucha O. končí nad břevnem.

V druhém poločase se povedla pouze vyrovnávací akce. V minutě 85 vracel míč do vápna Prokop L., střelu Pijáčka stačil gólman vyrazit, ale na Alexovu dorážku byl krátký. Vstřelenému gólu předcházela vymyšlená penalta pro hosty, která nás však dokázala vyburcovat k závěrečnému náporu.

Poté co hosté v zápase orazítkovali břevno a tyčku naší branky, musíme být s bodem spokojeni. Pozitivní na nepovedeném utkání je skutečnost, že jsme i v té mizérii našli síly na vyrovnání a držíme od soupeře stejný odstup v tabulce. V příštím utkání doma jistě předvedeme lepší výkon a v derby utkání porazíme Bořitov.

 

Podloucký – Holomek, Hubený, Veselý, Hájek P. (Schuch A.) – Daněk J., Aujeský (Alexa), Pijáček, Trubák (Prokop L.) – Hájek M., Schuch O.

 

Branka: Alexa                                                                Nahrávka: Pijáček

 

 

SKD B – Jedovnice B 3:3 (3:1)

 

Hrazděra – Sáňka A., Malach R.,Sáňka Jak., Dovrtěl – Sáňka J., Ježek, Sehnal, Prokop T. – Vašek, Trnečka

Střídající: Beránek, Alexa

 

Branky: Sáňka J.2, Sehnal

 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář