Jdi na obsah Jdi na menu
 


SKD - Sloup

4. 8. 2019

SKD - Sloup 4:4 (3:2)

Rozhodčí: Sáňka M., Urbánek R.

Sestava:

Podloucký - Hájek P., Veselý, Hubený, (Prokop), Pijáček - Daněk J., Holomek, Dovrtěl (Pokorný), Maňoušek - Daněk M. (Aujeský), Schuch A. (Schuch O.)

Utkání jsme začali skvěle, běžela 2. min Dovrtěl přesnou přihrávkou našel na levé straně Pijáčka, který poslal střílenou přihrávku do vápna, adresáta nenašla, škoda. V 7 min. prodloužil Daněk M. centrovaný míč na Maňouška, který udělal kličku gólmanovi a zakončil do prázdné. V 9 min z pravé strany centroval Daněk J., našel přesně hlavu bratra a vedeme 2:0. V minutě 12 vedeme již 3:0, když se opět prosadil po nahrávce Schucha A. Maňoušek. Ve 14 min Daněk J. nastřelil tyčku, vypadalo to na jasné vítězství, ale zajíci se počítají až po honě. V 23 min hosté snižují po hlavičce na 3:1, ve 30 min vybojoval míč Schuch A., jeho sólo končí střelou do brankáře. Běžela 35 min a Hájek P., předvedl ukázkový náběh PO, jeho přesný centr nedokázal zakončit Schuch A. V 41 min samostatný únik, přesné zakončení 3:2. Ve 45 min poslední šance 1. poločasu, Maňoušek odmítl hattrick, jeho střela těsně minula branku. (V prvním poločase bavil diváky hostující brankář rozehrávkou na obránce, celkem 6x, třetí byla Ok)

V 53 min našel na pravé straně Daněk M. rozběhnutého bratra, Honza posunul na Dovrtěla, vedeme 4:2. V 64 min po centru ze SS a následné hlavičce hosté snižuji na 4:3. V 68 min po rychlém protiútoku hosté srovnávají na konečných 4:4. Naše šance v závěru Daněk M. i Holomek gólem nekončí a protože i hosté šance zahazují je výsledek nakonec spravedlivý.

Závěr: tradiční pouťák, sobota nám ukáže jak jsme na sezónu a útok na špici OP připraveni.

Sobota 10. 8. 2019

14:00 Jedovnice B - SKD B

17:00 Jedovnice - SKD

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář