Jdi na obsah Jdi na menu
 


SKD - Šošůvka 1:4 (0:2)

28. 8. 2017

3. kolo OP  27. 8. 2017 16:30 hod

Rozhodčí: Maňoušek – Burgr, Musil

Dokonalé KO a rychlý nástup do utkání nám předvedla Šošůvka a hlavní rozhodčí. Běžela první minuta a hostující útočník po zpracování míče rukou střílí první branku, kterou rozhodčí neuzná, ale pak běží na konzultaci k asistentovi a k překvapení všech branku uznal. Naši nestačili reagovat a prohrávali již o:2 po kolmé přihrávce za naše obránce  proměnil sólo záložník hostů. A mohlo být ještě hůř, další šance hostů: tyčka, dorážka, sami na gólmana. Naši se dostali na dostřel branky v 20 min, kdy Dvořák ve 100% šanci netrefil hlavou zařízení, následovaly další šance bez přesného zakončení: Trubákova střela z úhlu nad, Sáňka J. hlavičkou snad ani nechtěl dát gól, sólo Schucha A. a dorážka stejného hráče po RK nic. Ojedinělý okamžik přinesla 45 min, kdy hostující útočník s č. 15 mohl zakončit do prázdné branky a splnit pokyny z lavičky, viděl však, že náš obránce leží na druhé straně hřiště neschopen pohybu a proto míč zakopl do autu. Je k zamyšlení, kolik asi hráčů by se zachovalo stejně??? Cena za fair play - no tak určitě.

Druhý poločas jsme se konečně dočkali snížení po centru Tomka se trefil křižnou střelou Schuch A. Naše radost však trvala pouze chvilenku a hosté po úniku na levé straně opět zvyšuji na 1:3. Naši se snažili, bojovali, ale bohužel stín nepodařeného úvodu na nich ležel po zbytek celého zápasu a i když jsme měli šance i ve druhé půli, brankou neskončily. A když se nedaří, tak se nedaří, 4 gól darovala hostům naše obrana, kdy tak dlouho váhala s rozehrávkou, až jim míč sebral útočník a do prázdné zakončil celý zápas.

Za týden nás v sobotu čeká lídr soutěže Černá Hora, pokud hráči chtějí napravit nepovedený nedělní výkon nemohli si přát lepší zápas. I my ostatní budeme zvědaví, a proto za týden všichni věrní v Černé Hoře ahoj. 

Sestava:

Podloucký – Tomek. (Hájek P.), Odehnal, Pijáček.,Sáňka A. - Daněk J., Hájek M., Schuch A. (Schuch O.), Trubák – Sáňka J. (Daněk M.), Dvořák K

Branka: Schuch A

Asistence: Tomek

 

FOTO z utkání: http://petr731.rajce.idnes.cz/Sokol_Doubravice_nad_Svitavou_-_TJ_Sosuvka_1_4/

 

SKD B - Svtávka 1:1 (1:1)

Hrazděra - Tomášek, Ruta, Hájek P., Štoudek - Ježek, Holomek, Tenora, Sáňka Jak - Malach R., Schuch O

Střídající: Vladík J. a Urbánek R,

Branka:Schuch O.

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

debakl?

(Alois, 1. 9. 2017 15:58)

Tak jsem nechybel na zapase a Doubravice byla prekvapive horsi nez loni tragicky hrajici Sosuvka. Jesi maji nove hrace nevim, ale vykon Daglasu slabsi podtrzen fatalni chybou Cahouna...to je nejlepsi brankar okresu?

Re: debakl?

(Péťa Č., 6. 9. 2017 21:30)

90 min stav 1:3 fatální si asi ty :xD

Solidní výkon

(Pajasx, 29. 8. 2017 21:39)

Borci 2 max 3 zranění ( což Vám samozřejmě nepřeji ) Vašich Fotbalistů ( taky jich zas tak moc nemáte) a jste tam co loni před koncem sezóny, pozor ať se nepřechválíte.
Pozn. ke komentáři : pomezní řekl hlavnímu při první brance, že nic neviděl přes hráče, takže Nou Comment.

Sportu zdar .....

Re: Solidní výkon

(jindřich, 30. 8. 2017 22:53)

Pajdo, je jasný, že jakoukoliv prohru zbagatelizuješ. Šóvka byla jasně lepší a sudí RM je na okrese jeden z nejlepších. Není umění soupeře, který po x letech v Doubravici vyhrál zahrabat někam a vymlouvat se na první minutu! Sportu zdar....

Re: Re: Solidní výkon

(Pajasx u tebe Pajda :), 31. 8. 2017 21:26)

Jindříšku

Nadpis nadevše - ostatní bagatelizuješ jen ti sám.

Měj se a užívej .....

"Jinak prohry patří ke sportu a já fšechni zbagluju"

komentar

(okresni fotbal, 29. 8. 2017 11:37)

Dle mého názoru mohli domácí prohrát i daleko vyšším rozdílem. Vymlouvat se na situaci ze začátku utkání je naprostý alibismus. Šošůvka vyhrála naprosto zaslouženě i díky tomu,že toho domácí moc nepředvedli. VyřešenÍ situace hráče Krátkého při zranění domácího hráče bylo učebnicové a jen podtrhlo jasné vítězství hostujícího celku proti místy "tragické" Doubravici. Do Černé Hory přeji mnoho štěstí.

tiulek do Týdne u nás

(Znalec, 28. 8. 2017 21:19)

SKD na Mlýniskách semleto mužstvem Šošůvky.