Jdi na obsah Jdi na menu
 


SKD - Šošůvka 2:0 (0:0)

12. 6. 2017

25. kolo OP – 11. 6. 2017 16:30

Rozhodčí: Nekvinda – Odehnal, Hořínek

Na mlýniska přijel v neděli na rozloučení s domácím trávníkem v tomto ročníku, tradiční soupeř ze Šošůvky, tentokrát v roli „body potřebuji jako sůl“. Naši hráči bojují o první pětku OP, a proto se očekával kvalitní fotbal z naší strany a snaha o rychlé brejky ze strany hostů. Na to jaké vládlo v neděli počasí, se hrál svižný fotbal, ke kterému přispěla obě mužstva.

První poločas jsme zahájili útočně a již ve 12 min po výborném piercingu kolem vápna hostů, se objevil v šanci Schuch O. O minutu později střílel z pravé strany těsně vedle Hájek M.  V minutě 34 spálil svoji šanci Schuch A. Hosté kombinačně ok, ale pouze po hranici šestnáctky, střely z větší vzdálenosti bezpečně kryl Čahoun.

Druhý poločas začal 100% šancí Hájka M., který dostal přesnou přihrávku proti noze v šestnáctce, ale míč neposeda poskočil a tak z toho byla střela mimo bránu. Hosté pokračovali v taktice z prvního poločasu a hlavně tedy hrozili střelami z větší vzdálenosti. Ovšem dokázali si vypracovat několik nadějných šancí, asi největší spálil hostující útočník, když v jasné pozici hlavou mířil nepřesně. Na naše dvě gólovky jsme si všichni počkali do závěru utkání: nejdříve našel Hubený přesným pasem Schucha O., který se uvolnil přes dotírajícího obránce a střelou po zemi k tyči nedal gólmanovi šanci. O několik minut později jsme předvedli pěknou kombinační akci na pravé straně, finální přihrávku poslal přesně Dvořák na mladšího Schucha, který si věděl rady a pojistil naše vedení.

I když se soupeř snažil, naši byli přece jen lepší a vítězství domácích je zcela zasloužené. Poslední utkání v Olomučanech určí naše umístění v letošním ročníku. Ve hře je stále bedna a tak hráči s podporou fanoušku jistě udělají maximum pro zisk 3 bodů i v posledním kole.

Podloucký – Svoboda (Sáňka J.), Hubený, Daněk M., Sáňka Jak. – Dvořák (Veselý), Hájek M., (Tomek), Daněk J.,Trubák – Schuch O. a A.

Branky: Schuch O., Schuch A.

Nahrávky: Hubený, Dvořák

 

Skalice B – SKD B 6:2 (2:1)

Hrazděra – Štoudek, Malach (Tenora), Veselý, Kristýn – Ježek, Vach, Aujeský, Hájek (Ištvánek), Tomek – Zvejška (Musil)

Branky: Zvejška, Tomek

Rájec 35 - SKD 35      11 : 3 (4:2)

Sestava - Hrazděra, Sáňka M., Kocman, Jalový, Seďa - Tenora, Vach M., Janák,Vach T., Štěrbáček J., Rumler

Rumler, Malach R., Beránek 

Branky: Janák 2, Tenora

 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář