Jdi na obsah Jdi na menu
 


SKD - VO 5:5 (2:3)

20. 9. 2021

SKD – Velké Opatovice 5:5 (2:3)

 

Rozhodčí: Kunc – Ondrejka, Sedlák

Včera to Na mlýniskách nebylo pro slabší povahy, prohrávat, otočit a nakonec remizovat – infarktový zápas. Vymlouvat se na absenci NBOP, by bylo příliš krátkozraké, celá naše obranná činnost stála za starou bačkoru, soupeři jsme bod darovali na stříbrném podnosu. O něčem vypovídá, že první branku VO zapíjeli jejich příznivci s pokřikem “ poprvé vedeme“.

Jak šly minuty: 5 – v pořadí druhý rychlý útok VO končí střelou ze 17m 0:1 14 – obránce VO nastřelil břevno vlastní brány, škoda. 16 – kapitán Pijáček z malého vápna netrefil bránu, 100% tutovka. 32 – SS VO, míč do 16, naši odkopli pouze před velké vápno, kde připravený útočník střelou z voleje zvyšuje na 0:2.33 – z rozehrávky po obdrženém gólu, míč do vápna, brankář se špatně domluvil s obráncem, který ho přehodil, odkrytou bránu trefil Schuch A. 1:2. 34 – brankostroj pokračuje, opět rychlý útok VO, střela ze střední vzdálenosti 1:3. 37 – Dovrtěl R. krásně našel v 16 Hájka, střelu vyráží gólman na RK. 39 – RK Dovrtěla na hlavu Pijáčka, brankář na místě. 41 – opět RK zahrával Dovrtěl, tenrokrát na Hájka, který přesnou hlavičkou snižuje na 2:3. 44 – opět po našem RK, trma vrma, míč jsme do sítě neprotlačili, akce končí střelou nad. 45 – pěkná střela Dovrtěla R. do šibenice, gólman skvěle vyrazil na RK.

50 – střídající Daněk M. vybídl ke skórování Dovrtěla J. 3:3. 54 – spolupráce Dovrtělů končí dlouhou stahovačkou za čarou. 65 – Hájek přízemním centrem přesně oslovil opět Dovrtěla J., který otáčí výsledek 4:3. 75 – po závaru v naší 16 opět srovnáno 4:4. 77 – Dvořák přihrál Daňkovi, míč mu odskočil, Martin zabojoval, míč získal zpět v šanci nezaváhal a znovu je to pro nás 5:4. 85 – Dvořák ve 100% šanci střílí nad bránu.  90 – SS VO z pravé strany, míč letí do naší 16, opět nedůraz a VO srovnávají na konečných 5:5.

Závěr: je odehraná polovina podzimu, můžeme tedy zhodnotit naše dosavadní účinkování. Použiji stupnici 1 – 5, hodnotím 3. Sedm utkání 3:1:3 a 10 bodů stačí pouze na střed tabulky, pokud chceme pomýšlet na vyšší příčky, nemůžeme ztrácet body v utkáních s hratelnými soupeři, viz: Skalice a VO. V neděli v Jedovnicích to bude jiná káva, už teď se všichni těšíme co naši borci s realizačním týmem přes týden nacvičí a potom v neděli  předvedou.

Sestava:

Hubený – Stejskal, Pijáček, Vach Z., Svoboda – Pokorný (Schuch O.), Dovrtěl J. (Dvořák), Dovrtěl R.,Hájek M. – Schuch A.,Maňoušek (Daněk M.)

 

Branky: Dovrtěl J. 2, Hájek, Schuch A., Daněk M.

Asistence: Dovrtěl R., Hájek M., Dvořák, Daněk M., hostující obránce

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Hodnocení a Jedovnice

(Football expert, 21. 9. 2021 21:47)

Dát trojku za mínusové body v tabulce pravdy? Zajímavé, tak 3- až 4. No a Jedovnice, zabetonovat 16 a čekejte, že se stane zázrak a odvezete si bod

Re: Hodnocení a Jedovnice

(hráč SKD , 22. 9. 2021 7:34)

Zabetonovat 16? Čekat že se stane zázrak? Tohle musí být objektivní hodnocení fotbalového experta. Čekali kluci na zázrak když dávali předchozím soupeřů 6 branek? Je to smutný, ale hrdí když se vítězí, věrní když se nedaří.